Crónica Juveniles Menorca-lliga: CCE Sant Lluis 2 – 2 Penya Ciutadella Esportiva «B»

El Sant Lluis empata ante la Penya Ciutadellla
Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Diego Daniel, Dario Victory, Jordi Pons, Miguel Martinez, Albert Linares, Zouhir Essounani, Ricardo William, Hector De La Viuda Borras, Hemerson Suarez y Pablo Aguado.

Sustituciones: Jose Miguel por Hemerson Suarez (min.67) y Jose Esteban por Miguel Martinez (min.88)

Penya Ciutadella Esportiva «B»: David Carreras, Guillermo Llorens, Adria Capo, Jaime Alles, Joan Jose, Ignasi Mercadal, Aitor Nin, Manuel Sanchez, Khadim Seck, Andreu Triay y Pedro Tejero.

Sustituciones: Daniel Guzman por Aitor Nin (min.45), Gerard Marques por Ignasi Mercadal (min.74), Albert Pons por Jaime Alles (min.77) y Alex Vega por Pedro Tejero (min.88)

Goles: 1-0 Ricardo William (min 11), 2-0 Albert Linares (min 25), 2-1 Aitor Nin (min 37) y 2-2 Jaime Alles (min 58)

Árbitro: Pascual Vidal Coll.

Tarjetas: Pablo Aguado (amarilla, min 44), Albert Linares (amarilla, min 64) y Albert Linares (amarilla, min 72) para el CCE Sant Lluis. Guillermo Llorens (amarilla, min 33) y Albert Pons (amarilla, min 85) para el Penya Ciutadella Esportiva «B».

Comentario:

Bon inici, mal final. Aquest seria el resum bàsic del partit disputat entre el CCE Sant Lluís i el Penya Ciutadella “B” de Berto Moll. Una trobada en què ambdós equips es presentaven amb un sol punt de diferència en la classificació a favor dels ciutadellencs però amb dos ratxes totalment oposades. Mentre els grocs arribaven amb 4 punts dels últims 6 disputats, els nostres arribaven amb un preocupant 0 de 6. Per als de Vicente Martínez era un partit marcat en vermell al calendari per la seva necessitat de sumar per no despenjar-del cap davant de la lliga però que afrontaven amb 10 baixes de manera que el tècnic local va haver de convocar a 5 cadets.

Els dos equips van sortir al camp amb molt de respecte mutu i amb por a la derrota, ja que, el no sumar feia que l’At. Villacarlos, líder de la categoria agafés distància amb respecte a ells. En els primers minuts els locals van aconseguir agafar la maneta amb gran frescor d’idees i molt sòlids a la rereguarda. Miguel Martínez i Albert Linares feien moure l’equip al ritme que anaven marcant. El primer gol no es va fer de pregar i als 11 minuts després d’una passada en llarg de Darío a l’esquena dels centrals, Ricky en velocitat aconseguia plantar sol davant David i posar el 1-0 al marcador.El gol va fer sentir-se superior als nostres, ja que els visitants a penes s’acostaven a la porteria de Manel.

Els locals seguien a la seva mantenint un alt ritme de pilota i amb la possessió en poder seu. Als 25 minuts i després d’un xut des de la cantonada d’àrea, Albert posava el 2-0 després de finalitzar amb un xut mossegat en el qual alguna cosa més va poder fer ell meta David.El 2-0 feia presagiar una tarda plàcida a Ses Canaletes i més quan al minut 35 els nostres gaudien d’una clara ocasió per sentenciar el partit en una jugada en què ni Jordi ni Pablo aconseguien arribar al esfèric després d’un gran centre ras de Héctor. Però a partir d’allà tot canvia. En la següent jugada Nin posava el 2-1 en la primera aproximació visitant. El gol va deixar als nostres tocats i donant la sensació que el partit no anava amb ells. Mala reacció abans del descans que va venir bé als locals segons sembla en aquests últims 10 minuts.

Després de les indicacions i correccions de la caseta tornaven tots dos conjunts al verd però de la mateixa manera amb la qual es van anar. El CCE fora del partit, apàtic i sense actitud i els visitants crescuts i amb el pas dels minuts veient-se molt superiors als locals. Els de Berto Moll s’havien fet amb el control del partit i arribaven una i altra vegada a l’àrea lluisera, on els nostres defensaven com podien però sense aconseguir treure l’assetjament groc de sobre. Tant va el càntir a la font que al final s’acaba trencant i així va ser als 58 minuts i després d’un córner, Allés connectava un enorme cop de cap en el qual poc va poder fer Manel però molt més la defensa local que com a espectadors van gaudir de primera mà del tant visitant.Els nostres no reaccionaven i el partit tenia clar color visitant, només un parell de carreres de Ricky i Héctor feien tenir opcions als locals. El partit corria per una línia molt fina, en què qualsevol podia endur-se els tres punts. I ja en el tram final els nostres van canviar una mica l’actitud i van poder endur-se la victòria. Primer en el 87 amb una mala elecció final d’Héctor que tot sol davant David li donava la pilota a les mans després d’intentar picar l’esfèric per sobre del porter. Mala elecció la del davanter local que desaprofitava la que semblava ser l’última ocasió. Però ja amb el temps complert, Jordi disposava de l’última però la seva rematada s’anava fora per poc.

Final de la trobada, decepció en l’equip local i nova jornada sense victòria. Toca reflexionar, toca entrenar i toca afrontar el pròxim partit contra l’Sporting Mahonés en què serà la reedició de la final de Copa però esperem que amb més actitud i punt d’honor.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.