Crónica Cadetes Menorca-lliga: Sporting Mahones 3 – 1 CCE Sant Lluis

imagen del partido
Alineaciones:

Sporting Mahones: Cristian Triay, Pedro Pons, Ismael Segui, Sergi Perez, Wilmer Roberto, Eloy Pons, Juan Carlos, Adria Lorenzo, Sergio Castillo, Wellington Andres y Albert Segui.

Sustituciones: Sergi Sanchez por Eloy Pons (min.59), Elkin Olmos por Wellington Andres (min.59), Santiago Valencia por Adria Lorenzo (min.78) y Jaime Lasala por Sergio Castillo (min.78)

CCE Sant Lluis: David Mir, David Morente, Jordi Rotger, Joaquin Tuduri, Jose Esteban, Antoni Vinent, Jose Miguel, Fernando Sanz, Oscar Moreno, Guillem Sintes y Victor Carreras.

Sustituciones: Jordi Bosch por Joaquin Tuduri (min.41), Gabriel Rodriguez por Fernando Sanz (min.56), Ricardo William por Oscar Moreno (min.60) y Pau Fortuny por David Mir (min.66)

Goles: 1-0 Eloy Pons (min 1), 2-0 Albert Segui (min 29), 3-0 Sergio Castillo (min 53) y 3-1 Jose Esteban (min 61)

Árbitro: Willi Castillo Ibarguen.

Tarjetas: Pedro Pons (amarilla, min 64) para el Sporting Mahones. Jordi Rotger (amarilla, min 82) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Gran partit el disputat al nou camp de Bintaufa a la tarda de dissabte entre el CCE Sant Lluís i el sorprenent líder de la categoria l’Sporting Mahonés. Un partit marcat pel matiner gol local aconseguit per Eloy després una bona passada d’Albert quan tot just havia transcorregut un minut de partit.

Aquest gol va deixar noquejat l’equip blavòs a qui li va costar entrar en el partit davant un rival molt superior físicament. L’equip va començar a tocar la pilota i va buscar l’empat però a la mitja hora va arribar el segon gol maonès obra d’Albert que va treure profit de la seva envergadura rematant de cap un córner.

La segona meitat va començar amb el CCE controlant el partit i tancant als locals al seu camp. va arribar una altra de les jugades claus, Nando després d’una bona jugada individual marró el tret en un mà a mà amb el porter local. Semblava que estava a punt de retallar distàncies al Sant Lluís quan va arribar el tercer de l’equip local, obra de Sergio. Aquest gol va esperonar encara més als nostres que van avançar línies i al minut 61 Jose, de bon xut va aconseguir perforar la porteria local. L’equip es va créixer i va seguir creient en forçar l’empat, i de fet d’aquí fins al final va ser un monòleg per part dels lluisers que ho van intentar tot, encara que els va faltar encert en els metres finals.

CCE Sant Lluis

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.