Crónica Alevines Menorca F-7 (LLIGA 2a REG – ANY 2001): CCE Sant Lluis «B» 9 – 1 UE Sami

imagen del partido

CCE Sant Lluis «B»: Samuel Dominguez, Nico John, Antonio Tuduri, Xavier Sintes, Denis Llabres, Daniel Poveda y Joaquim Coloma.

También jugaron: Raul Eduardo, Javier Hernandez, Jose Jorda y Jose Faneca

UE Sami: Jaume Benejam, Deivis Mercaderes, Lluis Vinent, Paula Pascual, Dario Guerrero, Angel Rafael y Joan Marquet.

También jugaron: Angel Ruben, Gaber-che Caruso y Abril Lanati

Goles: 1-0 Xavier Sintes (min 1), 2-0 Daniel Poveda (min 2), 3-0 Daniel Poveda (min 5), 4-0 Javier Hernandez (min 24), 4-1 Joan Marquet (min 25), 5-1 Javier Hernandez (min 39), 6-1 Xavier Sintes (min 50), 7-1 Xavier Sintes (min 54), 8-1 Jose Faneca (min 58) y 9-1 Joaquim Coloma (min 59)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Nova trobada, nova victòria i a seguir. Igual que quan un equip agafa una mala ratxa de resultats quan s’agafa una bona toca fer el mateix, mirar cap endavant, deixar l’últim partit de costat i seguir treballant per aconseguir pujar el nivell entrenament darrera entrenament i partit rere partit. Els nois de Raúl segueixen en la seva línia de saber estar sobre el camp, saber jugar el seu partit independentment de qui sigui el seu rival i tractar la pilota com una cosa que volen i desitgen.

La UE Sami va ser un rival que conscient de la seva inferioritat va portar el partit a un ritme molt lent de joc i acumulant jugadors al centre del camp per tancar espais i que els nostres no es sentissin còmodes. Els locals van portar la iniciativa des del primer minut fins a l’últim, associant-se, obrint el camp per tenir més espais, amb molta mobilitat i amb paciència per buscar la millor opció per a finalitzar les jugades. Coloma per una banda, Xavi al centre del camp i amb Raúl González creixent cada dia més per l’altre eren el millor del partit sense desprestigiar a la resta dels seus companys que segueixen pujant el seu nivell partit rere partit.

Els gols anaven caient pel costat blavós encara que un gran Jaume aturava com podia totes els acostaments dels nois de Raúl Martínez. El porter visitant es convertia en el protagonista del seu equip demostrant una vegada i una altra el seu nivell.

En 5 minuts els nostres ja havien anotat 3 punts, Xavi i Poveda en dues ocasions posaven un còmode 3-0 en el marcador i buscaven el relleu dels seus companys després del primer descans de la trobada. Durant el segon quart els verds ciutadellencs seguien treballant per treure de sobre el vendaval local però poc podien fer amb la que els estava caient. Javi anotava el 4-0 en el 24 però Marquet reduiria distàncies un minut després.

El descans va arribar amb el partit pràcticament resolt, només un gir de 180 º podia canviar el sentit de la trobada. Javi anotava el cinquè als 39 minuts, Xavi en el 50 i el 54 incrementava la diferència i Faneca i Coloma tancaven la trobada amb dos gols més que posaven el 9-1 al marcador i tancaven un altre plàcid trobada per als nostres.