Crónica 3ª División: Santanyí 3-0 Espanya

Santanyí: Linares (c), Raúl, Simón, Camacho, Mario, Tomeu, Migue Reynés, Nando, Kiko, Nacho, Cristian Ganea

Substitucions: Barceló per Reynés (min. 20), Amengual per Tomeu (min. 63), Miquel Coll per Nacho(min. 81)

Espanya: Nicolau, Tomeu, Mas, Nevado, Raúl, Mut, Dani Polvorosa, Juanra, Barrado, Bernat, Memo

Substitucions: Trupi per Mut (min. 69), Santos per Juanra (min. 74))

Gols: 1 – 0 Raúl (min. 14), 2 – 0 Nacho (min. 77), 3 – 0 Nando (min. 85)

Arbitre: Arenas Cuesta. Polèmic. Va penalitzar totes les faltes que va fer el Santanyí, i va perdonar targetes clares als visitants

Targetes:  grogues a Raúl, Mario, Migue Reynés i a Nando pel Santanyí,

i a Barrado i per partida doble i vermella a Bernat de l’Espanya.

Comentari:

Bona entrada al municipal de Santanyí, per veure si l’equip es trauria l’espina de l’empat al darrer minut del partit de Llucmajor, on al 90 guanyava per 1 – 3, i va acabar amb un punt per hom.

A la primera part, tot i el gol de Raúl al minut 14, qui va dominar va ser l’equip de Llucmajor, que va tenir un parell d’ocasions bones per empatar. El Santanyí no acabava de trobar el camí per fer el segon, i s’arribava al descans amb molta incertesa.

La segona part va començar igual, i qui empenyia fort era l’equip visitant. A partir del moment en que el senyor Arenas va començar a xiular normal, els llucmajorers deixaren de tenir la bul.la de la que havien gaudit tot el partit, i veien com expulsaven a Bernat, en tan sols dos minuts, després de dues lletges entrades. El partit es va rompre, i amb un gol de Nacho al 77 i un altre per emmarcar de Nando al 85, arribaríem al 3 – 0 final.

Tres punts més pel Santanyí, que ja en suma un total de 39 aquesta temporada.