Crónica Juveniles Menorca-lliga: UD Mahon 3 – 2 CCE Sant Lluis

jugador del Sant Lluis
Alineaciones:

UD Mahon: Miquel Rotger, Ivan Andreu, David Victori, Jaume Vinent, Antonio Jimenez, Eduard Teixidor, Lawrence Charles, Jaume Maria, Victor Bustos, Jesus Llabres y Lluis Orfila.

Sustituciones: Mohamed Aghlillachzaar por Lawrence Charles (min.24), Eloy Murillo por David Victori (min.45), Daniel Vidal por Victor Bustos (min.62), Juan Miguel por Ivan Andreu (min.70) y Juan Benejam por Jesus Llabres (min.89)

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Diego Daniel, Dario Victory, Jose Miguel, Jordi Pons, Miguel Martinez, Albert Linares, Zouhir Essounani, Hector De La Viuda Borras, Liam Anthony y Hemerson Suarez.

Sustituciones: Jose Ignacio por Hemerson Suarez (min.45), Pablo Aguado por Miguel Martinez (min.73), Alfredo Raul por Liam Anthony (min.77), Marc Mercadal por Diego Daniel (min.83) y Angel Cruz por Zouhir Essounani (min.86)

Goles: 1-0 Jaume Vinent (min 20), 1-1 Albert Linares (min 57), 1-2 Miguel Martinez (min 62), 2-2 Jaume Maria (min 69) y 3-2 Eloy Murillo (min 89)

Árbitro: Rubén Bagur Morro.

Tarjetas: Mohamed Aghlillachzaar (amarilla, min 89) para el UD Mahon. Albert Linares (amarilla, min 20), Pedro Pallicer (roja, min 44) y Hector De La Viuda Borras (amarilla, min 44) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Bon partit però mal resultat l’obtingut pel CCE juvenil en la seva visita a San Carlos. Es presentava un partit complicat per als nostres que es presentaven a l’encontre amb innombrables baixes a causa de la plaga de lesions que els amenaça però que només es van notar en moments puntuals del partit.

El matx s’inicià amb els nostres portant el pes i amb una UD Mahón molt ben siutat i intentant sortir a la contra al més mínim descuit.

Els nostres anaven a la seva, imposant un ritme alt de joc i arribant amb perill a la meta de Miquel. Però als 20 minuts va arribar el primer gerro d’aigua freda per als nostres quan Jaume Vinent avançava als seus i posava el 1-0 favorable als maonesos. Els nostres van acusar el cop durant 10 minuts però es van venir amunt i tornaren a crear perill però sense materialitzar cap de les ocasions.

Després del descans i amb un CCE encara més ofensiu l’encert que no es va tenir en els primers 45 minuts va arribar després del descans i va fer que els nostres donessin la volta al marcador amb gols de Linares en el 57 i de Miguel Martínez 5 minuts després. El resultat era just pel que s’ha vist sobre el verd de San Carlos però com es diu en l’argot popular, “fins a la cua tot és toro” i els nostres no van saber sentenciar i van acabar per doblegar el genoll. Jaume Maria en el 69 i Eloy al 89 sentenciaven el partit i posaven el 3-2 definitiu per als seus.

Dur revés per als nostres però toca mirar endavant. I en el front hi ha el Penya Ciutadella el proper diumenge a les 17.00 h.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.