Crónica INFANTILES MENORCA 2a FASE (LIGA 2aREG- ANY1999): CCE Sant Lluis 6 – 0 Sporting Illa de Menorca

jugada del partido

CCE Sant Lluis: Aitor Camps, Iker Jimenez, Sergi Olives, Xavier Olives, Adria Torres, Alex Gonzalez, Joan Pons, DamiÀ Vinent, Andreu Figuerola, Eric Victory y Mateu De La Viuda Borras.

Sustituciones: Francisco Javier por Iker Jimenez (min.36), Raul Previ por Sergi Olives (min.36), Jack George por Andreu Figuerola (min.36), Joaquin Guarino por Mateu De La Viuda Borras (min.41) y Lluis Camarena por Joan Pons (min.51)

Sporting Illa de Menorca: Francesc Pons, Antoni Pons, Marc Albert, Victor Carrillo, Jose Naharro, Pol Quevedo, Rene Ivan, Victor Moreno, David Garcia-navas, Orian Moises y Leiver Oswaldo.

Sustituciones: Gonzalo Rodriguez por David Garcia-navas (min.42)

Goles: 1-0 Eric Victory (min 11), 2-0 Raul Previ (min 49), 3-0 DamiÀ Vinent (min 61), 4-0 Joaquin Guarino (min 61), 5-0 DamiÀ Vinent (min 62) y 6-0 DamiÀ Vinent (min 69)

Árbitro: Pedro Bernardo Bermúdez Balbín.

Tarjetas:Jack George (amarilla, min 68) para el CCE Sant Lluis.

Molt bon partit el disputat pel Sant lluis que va ser el dominador des del principi al final. Els de Luis Parra eren els amos de la pilota i degut a aquest alt percentatge de possessió arribaven les ocasions una darrere l’altra. A la primera meitat només la falta d’encert de cara a gol va evitar que els nostres sentenciar el partit i van arribar al descans amb 1-0.

La segona part va ser molt semblant a la primera però amb més encert i per això els gols van anar pujant al marcador fins reflectir el 6-0 definitiu.

Bon inici d’any dels infantils que estan treient a relluir a la Lliga la seva qualitat tècnica. La Copa ja està oblidada i ara toca seguir igual per afrontar els pròxims partits que se’ls presenten.

En definitiva molt bona feina nois. Ànim i a seguir així.