Crónica Alevines Menorca F-7 (LLIGA 1aREG. – ANY 2000): Penya Ciutadella Esportiva 4 – 2 CCE Sant Lluis

jugada del partido
Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva: Joan Olives, Yerai Gonzalez, Jose Guerrero, Marcos Moll, Joan Florit, Adam Florit y Assian Gelabert.

También jugaron: Albert Arguimbau, Axel Truyol, Aaron Genestar y Antoni Salord

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Joan Sintes, Benjamin Vicente, Ricard Barber, Carlos Pons, Victor Gomila y Leonardo Ramirez.

También jugaron: Miquel Gomila, Ricardo Carreras, Oliver Pons y Jose Jorda

Goles: 1-0 Joan Florit (min 3), 2-0 Marcos Moll (min 16), 2-1 Oliver Pons (min 18), 3-1 Axel Truyol (min 22), 3-2 Benjamin Vicente (min 33) y 4-2 Joan Florit (min 54)

Árbitro: José Caules Saurina.

Comentario:

Nova victòria d’un equip que a vingut amb moltes ganes després de les festes nadalenques. Qualitat tenen de sobres però com és habitual ho han de demostrar sobre el camp i no poden abaixar els braços en cap moment.Van seguir amb les mateixes característiques de joc en les quals participin tot l’equip. Qualitat tècnica i molt de joc combinatiu són les principals característiques d’aquest equip.

El matx no va tenir molt a destacar ja que la diferència entre ambdós conjunts va ser molta. Els visitants van fer tot el que van poder però els nostres es trobaven còmodes i els gols van anar caient a mida que passaven els minuts. Els visitants ho van donar tot però es van trobar a un equip molt centrat i sacrificat que no van poder parar en cap moment.La competició contínua i les victòries es reflecteixen en la classificació.

CCE Sant LLuis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.