Crónica Alevines F-7 (Gr. 4º): Petra 6 – 2 Murense

Petra: Pere Bestard, Rafel Ferra, Joan M Caldentey, Francesc Munar, Josep G Pou, Ignacio Sotolli y Antoni Bauza.

También jugaron: Mateu Catala, Sergi Bauza y Juan J De Enrique Montoro

Murense: Mateu Munar, Luis E Dominguez, Jaume Socias, Jorge Javier, Rafael Forteza, Marc Alexandre y Marcelo A Diaz.

Goles: 0-1 Marcelo A Diaz (min 10), 1-1 Josep G Pou (min 32), 2-1 Francesc Munar (min 39), 3-1 Mateu Catala (min 44), 4-1 Josep G Pou (min 50), 5-1 Antoni Bauza (min 57), 6-1 Sergi Bauza (min 58) y 6-2 Jaume Socias (min 59)

Árbitro: Pedro Vicente Pérez Galera.

No ha sigut el millor partit dels nins dels Petra, ni de bon tros, però be, les festes passan factura a tots. Per sort, el rival d’avui no era dels punters i tot i l’entabenament que duien han aconseguit emportar-se els tres punts, importantíssims per afrontar el final de la primera fase. La setmana que vé, visiten al Campusport, rival directa a la zona alta, mes val que s’hagin tret la son de damunt.

Pel que fa al Murense, un equip que conta amb jugadors de gran envergadura. Per una banda, a destacar l’actuació del porter, Mateu Munar, i l’atacant, Marcelo Diaz, tots dos son jugadors a seguir de cara a un futur, segur. Per altra banda dos components mes dels visitants que també es tenen que seguir, els dorsals 3 i 8, però per altres finalitats, feia temps que no veia aquest grau d’agressivitat en al·lots d’aquesta edat, especialment el segon, sort que el col·legiat va saber controlar-los, havent d’arribar a expulsar-ne un d’ells durant dos minuts.

Referent al partit, els de Francisco Gomez sorprengueren materialitzant l’única oportunitat que tingueren al primer quart i aguantar així fins al tercer, quan al minut 32 Gerard Pou establir la igualada al marcador. A partir d’aquí i amb uns marges de aproximadament 5 minuts, els de Muro encaixaven gols fins a arribar al6 a1. Un minut abans de la fi del partit aconseguiren el segon i així acabà.

La lectura, pel que fa a aquests dos equips, es que tot segueix igual. Queden dues jornades per finalitzar la primera fase i els objectius d’uns i els altres estan prou clars. Els de Muro estira sens dubte dins els grups de segona i els de Petra, tot i que es troben en tercer lloc, segons els resultats al que queda de volta poden quedar dins els de preferent, els de primera o inclús els de segona. Els nins ja sabem el poden fer ara es l’hora dels plantejaments, a veure com sen desfan els entrenadors.