Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 1 Llosetense

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Francisco J Cano, Jose M Sanchez, Jose Maria, Antonio Nadal, Antonio Vidal, Javier L Lirola, Juan A Riera, Guillem P Nigorra y Marcos Martinez.

Sustituciones: Jaime Vidal por Antonio Vidal (min.50), Matias M Aguirre por Francisco J Cano (min.65) y Pablo Pascual por Marcos Martinez (min.65)

Llosetense: Andres G Llabres, Andres Salinas, Juan Carlos, Antonio Lopez, Ismael Vilaboa, Miguel A Bazan, Rafael Ferragut, Bernardo Real, Antoni Crespi, Hugo Leonardo y Angel Mingorance.

Sustituciones: Donato Cendros por Antonio Lopez (min.67), Antonio Martinez por Antoni Crespi (min.72) y Francisco Servera por Rafael Ferragut (min.77)

Goles: 1-0 Marcos Martinez (min 45), 1-1 Ismael Vilaboa (min 58) y 2-1 Juan A Riera (min 66)

Árbitro: Ángel Copete Torralbo.

Tarjetas: Antonio Vidal (amarilla, min 47), Jose Maria (amarilla, min 57), Francisco J Cano (amarilla, min 59), Guillem P Nigorra (amarilla, min 63) y Jaime Vidal (amarilla, min 85) para el Campos. Donato Cendros (amarilla, min 70) y Antonio Martinez (amarilla, min 87) para el Llosetense.

GRAN VICTORIA DEL CAMPOS

Partit disputat avui horabaixa en el municipal de Campos que ha acabat en victòria local.

S’ha pogut veure un molt bon partit durant tots els noranta minuts de l’encontre, entre dos bons equips i que sempre han jugat per guanyar el partit.

Aqueix com hem dit, ha acabat amb la victòria campanera per dos gols a un, gols marcats per Marcos i Joan Andreu per part local, i Ismael, de penalti per part del Llosetense. El primer gol del partit ha estat marcat en el minut 45 per part de Marcos, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

Després a la segona part, el Llosetense ha conseguit l’empat amb un penalti transformat per Ismael, però el Campos ha reacionat amb dos canvis efectuats pel míster local, i en una gran centrada per part de Matías que acabava d’entrar, l’ha acabada rematant Joan Andreu al fons de la porteria, culminant així un gran partit.

Al final, el Campos ha sabut mantenir aquest marcador i ha aconseguit una molt bona victòria que li permet seguir allà dalt i afrontar la segona volta, encara que falta un partit per acabar la primera, amb el màxim d’expectatives.

I ja, per acabar, felicitar a tots els lectors de futbolbalear.es i que passin unes molt bones festes i un feliç any nou