Crónica 1ª Reg.: Petra 2 – 1 Juv. Bunyola

Petra: Antoni Monroig, Josep Sanso, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Carlos Jaime, Miquel Santandreu, Guillermo Roig, Miguel Vanrell, Carlos Mestre y Joan C Font.

Sustituciones: Mohamed Acharki por Joan C Font (min.37) y Antoni Monroig por Carlos Mestre (min.51)

Juv. Bunyola: Enrique D Pertusatti, Manuel F Oliver, Carlos Amengual, Jaume Borras, Pedro Ramis, Juan Cabot, Francisco J Pujol, Gabriel Amoros, Antonio Mateu, Isidro Mateu y Miguel A Amengual.

Sustituciones: Jean Franco por Isidro Mateu (min.65), Juan Bestard por Gabriel Amoros (min.68), Rafel Calero por Antonio Mateu (min.76) y Biel Castell por Manuel F Oliver (min.80)

Goles: 0-1 Juan Cabot (min 30), 1-1 Carlos Mestre (min 39) y 2-1 Carlos Jaime (min 45)

Árbitro: Juan José Creus Rodríguez. asistido por Alejandro Pozuelo Benito y Juan Alberto Martínez Fernández.

Tarjetas: Guillermo Roig (amarilla, min 28), Carlos Jaime (amarilla, min 62), Guillermo Jaume (amarilla, min 75), Mohamed Acharki (amarilla, min 80) y Miquel Santandreu (amarilla, min 85) para el Petra. Antonio Mateu (amarilla, min 25), Juan Cabot (amarilla, min 27), Carlos Amengual (amarilla, min 45), Enrique D Pertusatti (amarilla, min 80), Juan Bestard (roja, min 87), Gabriel Amoros (amarilla, min 89) y Antonio Mateu (amarilla, min 89) para el Juv. Bunyola.

Partit important per la UE Petra, a fi de consolidar la recuperació del ritma de la competició. No massa diferent era la situació del Bunyola, que dels darrers 18 punts n’aconseguí la meitat. A la primera part, es va veure una substancial millora dels locals respecta dels darrers enfrontaments, mes segurs en defensa, bona connexió amb la zona de construcció i capacitat per crear jugades d’atac. Indubtablement, comptar a la punta d’atac amb un home com Carles Mestre, ni que sigui a un 70% del seu rendiment, condiciona molt la defensa contraria i afavoreix la tasca ofensiva. La possessió era dels locals i també les ocasions, però el que es el futbol, una contra ben muntada pels de Bunyola amb un canvi de joc molt llarg i precís, va habilitar a l’interior dret, quan aquest volgué fer un barret per quedar-se sol, el defensor que arribava en carrera va obrir instintivament els braços provocat la senyalització de la pena màxima. Penal que convertí Joan Cabot al minut 30, donant avantatge provisional al seu equip. El Petra va seguir a les seves i el minut 39, el punta caça un centre xut de Guillem Jaume dins l’àrea petita i a la mitja volta afusella la porteria defensada per Enrique D. Pertusatti, posant les taules al marcador. Els visitants no aconseguien aturar ni la mitja ni les bandes del Petra i així fou com just abans del descans (‘45) amb una jugada que acabà per banda esquerra, el jugador Carlos Jaime va esser travat dins l’àrea, concedint el col·legiat el corresponent penal. Executat per el mateix jugador que fou objecta de la falta i aconseguint avançar al seu equip al marcador. Assenyalar que al minut 37, Joan C. Font, es va veure forçat a abandonar el terreny de joc per un cop a la zona abdominal, de la qual, encara desconeixem la importància.

La segona meitat pintava igual, tal vegada una mica mes de decisió per part dels visitants, però sense resultat positiu per els seus interessos. Els locals per la seva part, amb el partit ben encarrilat, baixaren un punt l’aspecte ofensiu, tot i que a l’inici de la represa, una jugada entre Sastre i Mestre, amb remat final del primer, no acabà en gol per ben poc. A aquesta jugada es va sentir la primera molèstia el punta local, tot i que es va reincorporar, però el ’51 va haver d’esser substituït per molèsties a al zona femoral. A partir d’aquí, joc de contenció els locals perderen la iniciativa al mig camp. Els de Bunyola intentaren rompre el mur defensiu, amb poc èxit, quatre discussions, quatre targetes i cadascú a ca seva. Destacar la vermella directa mostrada a Joan Bestard al ’87. Tres punts d’or per la UE Petra que l’hi permeten afegir-se a la festa de la zona mitja-davantera de la primera regional, 8 puntets separen al 14 del segon, tant sols el Son Oliva manté una mica la regularitat i això l’hi ha permès desmarcar-se sis punts de la resta. En acabar contarem.