Crónica Alevines Menorca F-7 (LLIGA 1aREG. – ANY 2000): CE Mercadal 3 – 3 CCE Sant Lluis

jugada del partido

CE Mercadal: Joan Marti, Daniel Marti, Aaron Perez, David Castrelo, Ivan Luis, Miquel Carreras y Dimitar Radostinov.

También jugaron: Francesc Riudavets, Ramon Orfila, Joan Rotger, Alex Janer y Lluis Triay

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Joan Sintes, Benjamin Vicente, Ricard Barber, Joaquim Coloma, Xavier Sintes y Victor Gomila.

También jugaron: Ricardo Carreras, Gerard Figuerola, Hugo Fernandez, Antonio Manuel y Leonardo Ramirez

Goles: 0-1 Joaquim Coloma (min 9), 1-1 Francesc Riudavets (min 16), 1-2 Xavier Sintes (min 20), 2-2 Lluis Triay (min 29), 2-3 Xavier Sintes (min 34) y 3-3 Lluis Triay (min 56)

Árbitro: Joan Pons Coll.

Pas al capdavant del aleví A en el seu partit avançat a la jornada 9. Els nois de Santi Quevedo es presentaven a Sant Martí amb infinitat de baixes a causa de lesions i motius personals de manera que l’equip va haver de disposar de jugadors de l’aleví B per poder tancar la convocatòria. Malgrat les baixes, els nostres van plantar cara i van donar aquest petit pas endavant que se’ls exigia des de feia unes jornades per poder competir en totes les trobades independentment del nivell de l’adversari.

Els nostres van entendre el missatge i van començar l’encontre molt concentrats i gairebé sense cometre errors. En els primers minuts de la trobada portaven el pes del partit i van sortir a tractar de tu a tu a un complicat rival. Amb una treballada pressió en la línia de creació, els nostres es trobaven còmodes en el seu paper i es centraven amb intentar robar la pilota el més aviat possible per poder finalitzar les jugades ràpidament. Tot treball té la seva recompensa i així va ser, als 9 minuts s’avançaven els nostres per mediació de Xavi Sintes que després de recuperar una pilota en camp contrari avançava als seus. El gol va donar ales als nostres però el CE Mercadal es va encarregar de baixar-lo a la terra amb un gol que igualava el partit 7 minuts després.

Els nostres es van adonar que havien de seguir treballant per afrontar el partit i que uns minuts de badada podien portar en orris tota la setmana.

Van seguir a la seva i van aconseguir avançar-se de nou al marcador al minut 20 quan Xavi Sintes perforava la meta defensada per Joan. Després de l’esforç, als nostres els va venir una baixada física fruit del enorme treball que estaven realitzant. Aquests minuts l’aprofita el Mercadal per portar el partit al seu terreny i posar en dificultats a la meta lluisera. Diu la dita que tant va el càntir a la font que s’acaba trencant i als 29 minuts aixi va ser. Gol local i de nou taules en el lluminós de Sant Martí. El descans venia bé a tots dos conjunts que van prendre amb ganes el camí a vestidors per reprendre forces.

Van sortir de nou tots dos contendents amb les coses clares després la configuració de dos entrenadors. I els primers a prendre la iniciativa van ser els locals que seguien tancant als nostres al seu camp però sense crear moltes ocasions de gol. Els nostres sabien que si aguantavenl’envestida inicial tindrien la seva oportunitat. I dit i fet. Minut 34 de partit i Coloma tornava a avançar al CCE. Als locals no els va bé el tant ja que s’adonaven que per molt que portaran el pes del partit si no marcaven no aconseguirien res positiu. Afrontava el CCE l’últim quart amb la intenció de fer suar als locals si volien emportar-se el partit, molt segurs enrere i molt treballadors, els nostres seguien gaudint d’alguna que una altra ocasió però el perill de l’empat era constant. I al final, poc van poder fer per evitar el gol de Lluís Triay als 56 minuts que posava el 3 a 3 definitiu.