Crónica Preferente: UD Mahon 0 – 1 CCE Sant Lluis

UD Mahon: Francisco Carmona, Daniel Caliz, Gabriel Pons, Jonathan Perez, Francesc Josep, Micaele Felipe, Jordi Espinar, Jose Antonio, Valeriano Fiol, Francisco Javier y Marc Villalonga.

Sustituciones: Alejandro Ballesteros por Jordi Espinar (min.45) y Salvador Roman por Francisco Javier (min.71)

CCE Sant Lluis: Carlos Segui, Carlos Donato, Cristian Babadac, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Noe Fernandez, Bernardino Andres, Marc Pons, Alex Medir, Oscar Sintes y Fernando Gomez.

Sustituciones: Pedro Javier por Alex Medir (min.45), Kevin Gerardo por Marc Pons (min.73), Miguel A Sintes por Noe Fernandez (min.89) y Frank Reinaldo por Bernardino Andres (min.90)

Goles: 0-1 Cristian Babadac (min 70)

Árbitro: Juan González Segura. asistido por Raquel Alles Moyano y Wenderson Adaio Da Silva.

Tarjetas: Valeriano Fiol (amarilla, min 11), Jordi Espinar (amarilla, min 19), Francesc Josep (roja, min 80) y Alejandro Ballesteros (amarilla, min 90) para el UD Mahon. Carlos Segui (amarilla, min 16), Alvaro Rotger (amarilla, min 29), Carlos Donato (amarilla, min 56), Bernardino Andres (amarilla, min 67), Alvaro Rotger (amarilla, min 85) y Kevin Gerardo (roja, min 86) para el CCE Sant Lluis.

El CCE va començar l’encontre sense complexos i amb les ganes de emportar-se un partit que no tindria conseqüències classificatòries per a la Copa, ja que en aquesta última jornada estava tot decidit. Però als nostres això els era igual. Els primers minuts tenien color local per la seva major qualitat tècnica però als d’Alfonso Rico això no els inquietava, eren conscients que haurien oportunitats i que només havien de aprofitar-les. Els de Lito Alzina portaven el pes del partit però no les ocasions, ja que no inquietaven a la porteria de Fer. Els nostres per la seva banda anaven agafant el ritme al partit i començaven a sacsejar-se el domini local. La primera ocasió arribava per als maonesos, quan als 12 minuts i després d’una bona jugada individual del local Mika, manava la pilota al travesser posant l’ui!! a les grades. Aquesta va ser sens dubte la millor ocasió local en tota la primera part. El soroll del travesser va servir de despertador als nostres que minuts després gaudien de la primera oportunitat amb un xut de Medir que sortia fora per poc. El donar i rebre ja era constant entre tots dos contendents i la precipitació evitava ocasions per ambdós costats. Els nostres seguien a la seva, assegurances enrere, i sortint a la contra amb relatiu perill.

La tornada de vestidors els va bé als nostres que van tenir una sortida en tromba. Mentre els locals semblava que seguien en vestidors, els blaus van posar la directa cap a la meta defensada per Villalonga i en tres clares situacions en els primers 10 minuts bé van merèixer avançar-se al marcador. La punteria no és el fort dels nostres però no per això no el deixen d’intentar. Els de Alzina seguien sense despertar i el pes del partit estava ja decantat cap al bàndol visitant. El 0-1 es veia venir però no arribava. Però al final arribà després d’un córner, el central lluisser Cristian avançava als seus als 70 minuts i feia justícia al vist fins ara. El gol, encoratja els nostres que veien la victòria molt a prop, però faltava sentenciar. La sentència va poder arribar 5 minuts després quan Marc Viroll va gaudir d’una situació d’un contra un davant Villalonga que no va poder materialitzar. Els unionistes es veien superats pels lluisers i el temps s’acabava. No els quedava altra que anar a l’heroica i així va ser. Pilotes a l’olla buscant una segona jugada que pogués ocasionar perill i que situés als nostres a la vora del precipici i poc més. Van ser els minuts de més perill per la porteria de Fer, però la defensa blava evitava totes les ofensives locals. En l’última jugada del partit va arribar la jugada polèmica del partit, quan el col · legiat a instàncies del seu assistent, va anul · lar un gol local per possible fora de joc. Els unionistes van protestar la jugada però poc van poder fer perquè el col · legiat canviés d’opinió. El que sí que va fer el col · legiat va ser decretar el final del partit i enviar a tots dos conjunts a la dutxa.