Crónica Infantiles Menorca (COPA 1aREG- ANY98): At Villacarlos 7 – 0 CCE Sant Lluis

El Infantil del Sant Lluis, sufre un contundente derrota ante el Villacarlos

Alineaciones:

At Villacarlos: Marc Sanchez, Daniel Camacho, Frank Bonilla, Ramon Ortega, Jefferson Echeverri, Francisco Manuel, Jose Manuel, Alex Guarino, Manel Triay, Lluis Pallicer y Joan Mus.

Sustituciones: Adrian Orfila por Lluis Pallicer (min.53), Jake Oliver por Joan Mus (min.65) y Geoffrie Sebastian por Francisco Manuel (min.68)

CCE Sant Lluis: Jordi Gomila, Alex Gonzalez, Ismael Ruiz, DamiÀ Vinent, Adria Torres, Raul Previ, Jack George, Xavier Olives, Andreu Figuerola, Mateu De La Viuda Borras y Francisco Javier.

Sustituciones: Eric Victory por Mateu De La Viuda Borras (min.45), Joaquin Guarino por Francisco Javier (min.55), Aitor Camps por Jordi Gomila (min.60), Iker Jimenez por Adria Torres (min.65) y Lluis Camarena por Andreu Figuerola (min.67)

Goles: 1-0 Jefferson Echeverri (min 1), 2-0 Alex Guarino (min 12), 3-0 Alex Guarino (min 25), 4-0 Alex Guarino (min 36), 5-0 Alex Guarino (min 38), 6-0 Alex Guarino (min 45) y 7-0 Alex Guarino (min 70)

Árbitro: Pedro José Manzano Martínez.

Tarjetas:Francisco Manuel (amarilla, min 20) para el At Villacarlos.

Comentario:

Resultat clar i contundent a favor del conjunt local, que va vèncer per 7-0 en un partit on va ser superior als nostres que poc van poder fer, sobretot en pilotes llargues a l’esquena de la defensa del CCE que va jugar massa avançada.

No obstant això, l’equip ho va intentar, més a la primera part que en la segona, jugant per baix i intentant associar-se. Una altra dada positiva per als nostres, és que l’equip es va deixar tot al camp com és habitual en aquests joves jugadors.

Cal destacar a Jack per la seva partidàs i les bones intervencions tant de Jordi com d’Aitor. El partit no va tenir color i ara toca pensar en positiu per seguir creixent com a equip.

Ara toca descansar el cap de setmana, ja que ha finalitzat el torneig de Copa, i toca pensar en la lliga. Una lliga en la qual segur el Sant Lluís donarà que parlar (per bé) ja que competirà amb equips de la seva mateixa edat.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.