Crónica Infantiles 1ª Reg. (Gr. A): San Francisco 2 – 0 Mallorca

El árbitro con los capitanes

Alineaciones:

San Francisco: Jairo Rodriguez, Pere A Guerrero, Alberto Martin, Jose Llabres, Marc Rosello, Aleix Pascual, Pere A Dupuy, Gerardo Bonet, Miguel Canet, Daniel Pons y Roberto Alarcon.

Sustituciones: Onofre Riera por Roberto Alarcon (min.53), Rafael Sancho por Pere A Guerrero (min.55), Alejandro Ruiz por Miguel Canet (min.69) y Miquel Borras por Gerardo Bonet (min.70)

Mallorca: Elias Ramirez, Francesc Riera, Guillem Matas, Papa Diounkou, Joan Castell, Ramon Rodriguez, Francisco Roig, Sergio Molina, Alemu Mercer, Carles CapÒ y Marcos Martinez.

Sustituciones: Pedro Rodriguez por Marcos Martinez (min.35), Luis Uguet por Francisco Roig (min.35) y Cristobal Montiel por Carles CapÒ (min.35)

Goles: 1-0 Roberto Alarcon (min 6) y 2-0 Miguel Canet (min 35)

Árbitro: Salvador Fornés Bover.

Tarjetas: Roberto Alarcon (amarilla, min 29), Aleix Pascual (amarilla, min 30) y Gerardo Bonet (amarilla, min 70) para el San Francisco. Papa Diounkou (amarilla, min 32), Ramon Rodriguez (amarilla, min 70) y Ramon Rodriguez (roja, min 70) para el Mallorca.

Comentario:

Gran matí de futbol a Son Fuster, entre dos bons equips. Pels seguidors dels forums esportius serà una sorpresa el resultat, però pels que realment coneixen les possibilitats de l´ equip local ha estat un resultat que reflecteix fins a on pot arribar.

Els locals esperen un contrincant que tracta bé la pilota i lluita tot el partit amb la mateixa gran intensitat. Per això el Sanfran s’ha aplicat amb una gran pressió damunt l’equip mallorquinista per tota l’àrea de joc.

Primer minut, Canet es planta davant porteria i posa a prova el porter visitant.

Al cinc minuts de partit, Gerardo enfila porteria visitant, dribla el porter i quan encara porteria, en Papa obstrueix el seu pas de manera antireglamentari, l’àrbitre no ho consideri així. No es perd temps en protestes.

Pressió local, passen 20 segons , Dupuy lluita pilota amb el porter Elias . Pressió local, passen minuts , la quarta és la bona, Gerardo passa pilota a Roberto, i afusella a Elias. Encara no fa el minut 6 i guanya l’equip local.

Als 23 minuts ,pilota llarga a Gerardo, galopada, en Papa el segueix, i dins l’àrea ,de manera molt arriscada treu el perill.

Als 35 minuts pilota penjada a l’olla visitant, el porter la rebutja cap enrere, Canet remata i entra dins porteria, l’àrbitre anul•la el gol, fora de joc no ho és, falta no s’aprecia, protesta no n’hi cap. Que corri la pilota!!

Passen segons, Canet s’endinsa dins la cuina mallorquinista i marca el segon gol, per fer-ho es deixa mitja cuixa. Acaba la primer part.

La primera oportunitat de la segona va a càrrec del Mallorca, s’espera la reacció visitant. No passen 3 minuts quan el local Aleix té una bona oportunitat . No hi ha treva en el joc.

Els local continuen fent pressió, suficient per desbaratar el joc mallorquinista. La defensa es mostra segura, contundent i sempre eficient .

El temps passa aviat i a favor dels locals, els visitants ho intenten però es veuen impotents davant la serietat i esforç locals. Les jugades tornen més imprecises, el cansament és gran.

Al minut 35 cavalcada de Dupuy mentre cerca la pilota que li arriba del cel, la toca per penjar-la damunt del porter, aquest es troba encara lluny, cau la pilota ,i el puny del porter impacta al llavi de Dupuy, penal claríssim que el col•legiat no veu, treta de banda i acaba el partit.

En resum , gran partit, immens esforç dels locals i els visitants, jugat amb molta força i passió, conscients del molt que es jugaven. El Sanfran es posa les piles , ha dit que vol arribar més lluny, ho dic per les properes travesses.

L’àrbitre ha tingut greus errades en contra del Sanfran . En desgravi seu s’ha de dir que era un partit difícil d’arbitrar per la intensitat que s’ha jugat .

Felicitar els cossos tècnics locals i visitants, així com a les dues aficions per l’esportivitat demostrada.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear.

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.