Crónica Alevines F-7 (Gr. 13º): Son Oliva AtlÉtico 4 – 1 Binissalem «B»

Son Oliva AtlÉtico: Marti Ortiz, Miguel Real, Joan P Pol, Rafael Molina, Xavi Hormigos, Justicia Gomez y Santiago O Riveron.

También jugaron: Antonio Paulo, Bryan A Calabria y Samuel F Paniza

Binissalem «B»: Adria Vallespir, Jaume Flores, Josep Bennasar, Miquel Sampol, Benito Fuertes, Melcior Fiol y Marc Arrom.

También jugaron: Josep L Llabres, Pere Pons y Rasul Collado

Goles: 1-0 Miguel Real (min 22), 2-0 Justicia Gomez (min 37), 3-0 Santiago O Riveron (min 49), 3-1 Adria Vallespir (min 52) y 4-1 Santiago O Riveron (min 53)

Árbitro: Ángel Rodado Jareño.

El Son Oliva a domicili guanya amb comoditat al Binissalem.

El migdia del dissabte s’ha disputat la trobada entre l’equip local del Són Oliva contra l’equip visitant del Binissalem.

Als pocs instants de la trobada, s’observava una millor col·locació de l’equip local, disposant de dues clares ocasions de gol, quan els trets s’estavellaven en el pal de la porteria defensada pel Binissalem.

L’equip local seguia pressionant la porteria visitant, i després d’un penal rigorós dins de l’àrea del Binissalem, el Son Oliva aconseguia el seu primer gol.

Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Després de la represa, el Son Oliva va aconseguir el seu segon gol ràpidament, minvant així la possible reacció de l’equipo visitant.

L’últim quart ha estat el mes disputat, el Son Oliva aconseguia el seu tercer gol, però ràpidament el Binissalem aconseguia el seu primer gol i començava el seu setge front la porteria local, però un mal servei del porter visitant, deixava en avantatge al jugador contrari i aconseguia el quart i definitiu gol del Son Oliva.

En resum, un gran Son Oliva amb unes idees clares front un Binissalem adormit i amb poc poder de reacció.

Actuació regular del col·legiat, bastant casolà i mes pendent de l’exterior del camp que del propi partit.