Crónica 3ª Div.: Santanyí 2-1 Atº Isleño

Santanyí: Linares (c), Raúl, Simón, Mario, Nico, Lucho, Ganea, Nando, Kiko, Nacho, Óscar Torres.

Substitucions: Miguel Reinés per Óscar Torres (min.55)

At. Isleño: David Prats, Chiqui (c), Riki Montaño, Nicolás, Javi, Tomàs, Nandi, Juan Martínez, Paulo, Sergio, Toni Ramírez.

Substitucions: Pepe Ruiz per Riki Montaño (min. 45), Toni Troya per Sergio (min. 83), Joan Planells per Toni Ramírez (min. 90)

Gols: 0 – 1 Juan Martínez (min. 4), 1 – 1 Ganea (min. 60), 2 – 1 Nacho (min. 90)

Arbitre: Pere Joan Rotger Ramon,

Targetes: va treure grogues a David Prats, Ricki Montano, Javi, Juan Martínez, Sergio, Toni Ramirez, Joan Planells, i per partida doble i vermella a Tomàs i a Chiki per part del At. Isleño, i grogues a Mario, Ganea, Nando, Nacho i Migue Reinés del Santanyí. Tan fluix, que fins i tot traient 11 targetes grogues als eivissencs, no va poder aturar la duresa de les entrades dels visitants.

Comentari:

Partit de dues cares, amb 59 minuts per oblidar, i mitja horaapassionant.

La primera part, condicionada pel primerenc gol de Juan Martinez, que posava el 0 – 1 en un llançament de falta als quatre minuts, no passarà a la història del futbol. Els visitants se varen disposar clarament a no perdre, i el Santanyí amb prou feines creava ocasions per empatar.

Després del descans, el Santanyí va millorar, encara que seguia sense acostar-se amb perill a l’àrea de David Prats. La cosa va canviar amb la incorporació de Reinés, que en cinc minuts, va provocar el penal que va transformar superb Ganea per empatar, i també la segona groga que significava l’expulsió de Chiki. Amb l’entrada del mallorquinista, el Santanyí es va créixer, encara que els visitants, després de quedar amb deu, van canviar el plantejament conservador i també van anar a pel partit.

L’últim quart d’hora va ser d’aquells moments que creen afició, i en el temps afegit, (per cert, molt protestat pels visitants, que van ser precisament els que van provocar amb les seves perdues, que fos de fins a set minuts), després d’una sèrie de rebutjos, va aparèixer Nacho per marcar el segon i deixar els tres punts a casa.

Gran Santanyí, que fou merescudament aplaudit al final del partit pel públic local.