CE Santanyí: Linares (c), Raúl, Simón, Mario, Nico, Lucho, Ganea, Nando, Kiko, Nacho, Migue Reynés.

Substitucions: Jordi per Migue Reynés (min. 65), Oscar Torres per Kiko (min. 79)

Montuïri: Alcover (c), Jaume Calonge, Aitor, Nené, Pomar, Gilardino, Joan Marc, Marc Rojals, Lucas Pou, Sergi Rojals, Nevado.

Substitucions: Emilio per Gilardino (min. 68), Raúl Sintes per Aitor (min. 75), Pere Fuster per Nené (min. 75)

Arbitre: Valverde Martinez. No va estar a l’altura del partit. Molt protestat per la seva parcialitat a l’hora d’ensenyar targetes. Va tenir grogues per Nico, Lucho, Nando i Kiko del Santanyí i per Joan Marc del Montuïri.

Gols: 1 – 0 Nacho (min. 4), 1 – 1 Lucas Pou (min. 14), 2 – 1 Kiko (min. 47), 2 – 2 Aitor (min. 52)

Comentari:

Partidàs al Municipal de Santanyí, entre dos grans equips que es jugaven tres punts d’or, només deslluït per la nefasta actuació de Valverde Martinez. És una vergonya que aquest senyor arbitri a tercera divisió.

Si l’equip de Joan Mas ja ens té acostumats a veure bon futbol, avui s’ha sumat a la festa el Montuïri, que ha estat amb diferència el millor equip que ha visitat el camp del Santanyí, en el que duim de temporada.

Des del primer minut els dos equips han deixat clar que anaven a per totes, i en el 4 els locals s’avançaven al marcador amb gol de Nacho, que encertadíssim en la jugada, va saber aprofitar un rebuig del porter Alcover, per rematar al fons de la xarxa. Gol amb dedicatòria del gran jugador del Santanyí, que va estar magnífic tot el partit.

Però els visitants no defraudaven, i després de diversos contraatacs, empataven el partit en el minut 14, amb gol de Lucas Pou.

A partir d’aquí, el Montuïri va estar una mica més encertat que el Santanyí, potser perquè l’àrbitre va condicionar el joc amb targetes inexplicables cap als locals.

Amb l’empat a un, es va arribar al descans.

A la represa, com al principi, dos equips a per la victòria, i als dos minuts golàs de Kiko després d’una jugada per emmarcar del Santanyí, que li donava de nou avantatge al marcador. Però cinc minuts més tard, un altre golàs, aquesta vegada d’Aitor, que des de fora l’àrea, va llançar un fort xut, i va posar el 2 a 2 definitiu al marcador. El Santanyí va dominar un poc més que el Montuïri en la segona part, però els dos equips van tenir diverses ocasions per decantar la balança al seu favor. Al final, repartiment de punts merescut, per a dos equips, que com dic, ens oferiren un partidàs, i que van fer vibrar el públic que va assistir al municipal de Santanyí.