Crónica Juveniles Menorca-copa (Grup-a): UE Sami 0 – 5 CCE Sant Lluis

El Sant Lluis a la final de copa

Alineaciones:

UE Sami: Andreu Anglada, David Sanchez, Juan Antonio, Pere Carretero, Joan Benejam, Sergi Servera, Adan Crujera, Jose L Barber, Samba Bah, Carlos Michael y Kevin Ruz.

Sustituciones: Francesc Fullana por Kevin Ruz (min.49), Jonathan Gerardo por Samba Bah (min.57) y Sergio Miguel por Jose L Barber (min.72)

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Dario Victory, Benito Goñalons, Miguel Gomila, Jordi Pons, Miguel Martinez, Pau Reynes, Zouhir Essounani, Ivan Rumbo, Jose Ignacio y Hector De La Viuda Borras.

Sustituciones: Hemerson Suarez por Jose Ignacio (min.57), Ricardo William por Ivan Rumbo (min.68), Diego Mauricio por Miguel Martinez (min.76) y Angel Cruz por Zouhir Essounani (min.80)

Goles: 0-1 Benito Goñalons (min 7), 0-2 Miguel Martinez (min 28), 0-3 Zouhir Essounani (min 38), 0-4 Ricardo William (min 83) y 0-5 Ricardo William (min 87)

Árbitro: Joan (*) Caules Pascual.

Tarjetas: David Sanchez (amarilla, min 28) y Carlos Michael (amarilla, min 85) para el UE Sami. Jordi Pons (amarilla, min 34), Zouhir Essounani (amarilla, min 63) y Angel Cruz (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

LOS CHICOS DE VICENTE MARTINEZ A LA FINAL DE COPA

No hi ha res fàcil en el futbol i no hi ha millor exemple que el del nostre equip juvenil. Després d’unes jornades dures, amb resultats negatius, la unió del grup ha estat la clau per treure l’equip cap endavant i plantar-se a la final de Copa

Per aconseguir aquest gran premi per a ells s’havia de donar una combinació a priori complicada. El seu rival en l’anterior jornada, el CE Mercadal no havia de guanyar el seu partit de dissabte davant el Dosa CF «B» i que els nostres aconseguissin la victòria en la seva visita al UE Sami. I qui compra el seu bitllet té opcions d’aconseguir el premi i això va ser el que li va passar als nostres. BINGO! En el temps de descompte, el Dosa CF «B» igualava la seva trobada a Mercadal i donava l’opció als nostres d’aconseguir l’anhelat premi.

Els nostres conscients ja del resultat final de Sant Martí van sortir a per totes per aconseguir la victòria i amb una claredat d’idees que fet i fet els portaria a la victòria. En els primers minuts els nostres ja van poder avançar-se al marcador però no ho aconseguien. El problema era la finalització perquè el joc estava sent bo, cosa difícil en situacions límit com la que estaven vivint els nostres, però la primera alenada d’aire fresc va arribar als 7 minuts quan Benito posava molt aviat als nostres per davant i donava tranquil · litat per buscar amb paciència els anhelats tres punts.

Els nostres seguien controlant el partit i sense problemes defensius però sempre amb la mosca darrere de l’orella per si als locals decidien posar les coses complicades als de Vicente Martínez. Als 27 minuts arribava la tranquil · litat quan Miguel Martínez posava el 0-2 i donava mitjana final als seus. Els visitants volien sentenciar com més aviat millor per no passar problemes i evitar disgustos innecessaris. El volien aconseguir abans del descans i ho van aconseguir quan als 38 minuts, Zouhir tancava l’esplèndida primera part i sentenciava amb el 0-3 el partit.

Després del pas pels vestidors, els visitants es van dedicar a esperar el final del partit per poder confirmar la seva condició de finalistes, però abans d’aconseguir-, Ricky aconseguia els dos gols que posaven el 0-5 final. Fins al xiulet final, ansietat en els nostres per deslligar l’alegria per l’assoliment aconseguit que el col · legiat Joan Caules decret el final del partit, el de sempre, abraçades, salts i moltes mostres de satisfacció per la feina ben feta.

Ara toca tornar a la realitat. Una setmana molt important per a l’entitat on la unió del grup i la tranquil · litat ha de portar a la trobada decisiu. L’Sporting Mahonés espera i els nostres són capaços de tot. Ànim, tot el CCE està amb vosaltres!

Abel Sanz para Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.