Crónica Alevines F-7 (Gr. 13º): Atº Pl. de Calvia del P.c. 2 – 4 Binissalem «B»

Atº Pl. de Calvia del P.c.: Lefranc Daniil, Francisco Togores, Roberto Fonseca, Jack Roderick, Sergio Diaz, Joaquin Pintos y Pedro Bernabeu.

También jugaron: Victor Lopez, Santiago Sanchez, Thomas Bennett, Adrian Oskar y David Alejandro

Binissalem «B»: Adria Vallespir, Jaume Flores, Josep Bennasar, Miquel Sampol, Pere Pons, Benito Fuertes y Melcior Fiol.

También jugaron: Josep L Llabres, Marc Arrom y Rasul Collado

Goles: 0-1 Adria Vallespir (min 6), 0-2 Josep L Llabres (min 17), 0-3 Josep L Llabres (min 20), 1-3 Roberto Fonseca (min 31), 1-4 Josep Bennasar (min 32) y 2-4 Santiago Sanchez (min 34)

Árbitro: Antonio Riera Pujol.

El Binissalem guanya a Santa Ponsa davant el Platges de Calvia.

La trobada ha tingut dues versions molt diferents, els dues primers quarts, fins a arribar el descans, ha estat de clar domini per a l’equip visitant, que durant aquests 30 minuts a ha aconseguit quatre gols i mantenir la seva porteria a zero.

Després del descans de la mitja part, l’equip local, el Platges de Calvia, ha pressionat mes a prop de la porteria de Binissalem, i en dues ocasions a aconseguir marcar, fins i tot ha disposar d’alguna altra ocasió per ampliar el seu marcador, però s’ha arribat al final amb el resultat de 2-4.

Bona actuació del col·legiat que no ha influït en el resultat.