Crónica 1ª Reg.: Sineu 2 – 0 Binissalem «B»

Sineu: Bartomeu Llompart, Gabriel Gelabert, Juan Barcelo, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Miquel A Crespi, Luis Perez, Luis S Rayo, Magi Amoros, Mateo Coll y Mario Acedo.

Sustituciones: Marc Darder por Juan Barcelo (min.34), Pere J Florit por Mateo Coll (min.53), Gabriel Gelabert por Miquel A Crespi (min.76) y Jaime Perello por Magi Amoros (min.84)

Binissalem «B»: Bernat Martorell, Juan A Villalonga, Alvaro Guzman, Sebastia Riutort, Juan Rubert, Jose Manuel, Jaume Moya, Angel Jaume, Juan Moya, Jaume Rossello y Jose A Campos.

Sustituciones: Rafael Comas por Sebastia Riutort (min.53), Angel Segura por Juan Rubert (min.58), Joaquin Llabres por Jose Manuel (min.65) y Jose L Garcia por Juan Moya (min.73)

Goles: 1-0 Luis Perez (min 47) y 2-0 Luis S Rayo (min 83)

Árbitro: Luis Haro Rodríguez.

Tarjetas: Magi Amoros (amarilla, min 45) y Miquel A Crespi (amarilla, min 72) para el Sineu. Juan Rubert (amarilla, min 32) y Juan Moya (amarilla, min 59) para el Binissalem «B».

Aquesta 12a jornada de primera regional ens ofereix un bon plat. El tercer classificat Binissalem B contra l’equip local-quart en la classificació i separats per un sol punt.

La primera meitat va defraudar al nombrós públic que omplia la tribuna del camp de Son Matgi, ja que els dos equips coneixent el seu potencial van destinar les seves forces a contenir defensivament al contrari en lloc de sortir a l’atac de manera que les defenses van guanyar la partida als davanters .

Comptabilitzem en el min 10 un cop de cap de Micky a centre des de l’esquerra de Mario que va sortir alt per sobre de la porteria visitant. això ocurria en el minut 11 i un després era el jugador visitant Rumbo qui posava a prova de tir enverinat el porter local Tomeu que desvia la pilota a córner també per sobre del travesser.

Als 33 minuts Joan Barcelo surt lesionat del camp i atès pels sanitaris li suturen amb cinc punts una bretxa a la cella dreta. Li substitueix Marc Darder.

La segona part ens ha ofert un espectacle més trepidant i de millor joc sobretot per l’equip local qui als 2 minuts de la reanudacio, és a dir en el min. 47 Lluis Simo centra a l’àrea visitant i després d’un rebuig la pilota cau als peus de Mario que passa ras a Xino perquè marqui el primer gol de l’horabaixa. El 1-0 puja al marcador.

El Binissalem B treu a dos davanters Comas i Segura per dos centrecampistes Riutort i Rubert en els minuts 55 i 59 per posar més pólvora en les botes dels seus davanters. Mentrestant Pere Florit substituïa a Mateu en el Sineu no variant la posició tàctica-migcampista per centrecampista-.

En el min. 63 és Mario que de fort xut obliga el porter visitant a treure un pilota de la mateixa retxa de gol amb una esplèndida parada a mà canviada.

En el min. 65 els jugadors visitants reclamen un penal al col · legiat per caiguda de Segura quan s’internava a l’àrea de l’equip local caient a terra en la pugna amb el jugador local Parrita.

Al min 66 és Llabres que substitueix a Pedrosa a n’el Binissalem B i en el 73 Jota surt per Rumbo per oxigenar el centre del camp visitant.

El Binissalem B en anar en contra del marcador empeny a base de coratge i molt ímpetu per intentar igualar al menys el matx, mentre l’equip local aprofitava situacions de contraatac per liquidar el partit. Això no ocurria i va ser precisament que el defensa Joan del Binissalem B roba la pilota després d’un servei de corner en contra i amb cinc homes l’equip visitant es planta en un rapidíssim contraatac davant del porter local, però l’últim passi va esser defectuós i va sortir per la línia de banda.

En el min. 76 Parra substitueix a Micky en l’equip local.

A deu minuts del final arriba la tranquil · litat a la banqueta local i als aficionats del CE Sineu ja que un perfecte passi de Xino a Lluís es converteix de tir creuat per l’esquerra del porter visitant en el 2-0.

En el min. 86 Jaume substitueix a un exhaust Lluis per reforçar la defensa de l’equip local.

El trio arbitral encapçalat pel col · legiat Lluis Haro al nostre entendre ha actuat correctament no deixant-influenciar per les moltes faltes simulades dels jugadors així com ha aplicat correctament la llei de l’avantatge ja que la segona part va ser jugada amb molta intensitat i amb molta força per els dos equips.

Els comentaris dels dos entrenadors finalitzat l’emocionant matx eren els següents:

Isaac, el tècnic del Binissalem B entén que la primera part ha estat lletja i amb joc molt poc brillant per part dels dos equips. La segona part el seu equip va sortir adormit i com a conseqüència d’això han encaixat el primer gol als dos minuts d’iniciada aquesta.

No es mostra massa satisfet amb la tasca arbitral sobretot a l’hora de xiular les faltes i mesurar pel mateix raser les mateixes a tots dos equips.

La seva tasca per al proper futur és la de seguir sumant i obtenir bons resultats perquè els seus jugadors estiguin preparats i en el punt de mira per fer el salt al primer equip en qualsevol moment que se’ls necessiti.

Per la seva part el míster local Toni Florit ens apuntava que en certa mesura les paraules del tècnic visitant eren verídiques en enjudiciar la primera part ja que el CE Sineu va sortir sense intensitat, no estaven atents en les segones jugades i que per a un equip que estaà classificat en els primers llocs de la taula i més jugant a casa no es pot permetre.

A la segona part s’ha produït un canvi complet en l’actitud, intensitat, empenta, força i coratge que els ha portat a aconseguir la victòria i els tres punts en joc. Ara bé matisa que havent tingut un llançament de córner a favor s’ha perdut la pilota i el Binissalem B amb una mica més d’encert hagués aconseguit l’empat. Això ens deia: «no ens pot passar i haurà de corregir aquests detalls per al futur».

Es mostra ansiós per recuperar ja a molts jugadors que estan lesionats des de fa ja diverses setmanes per comptar amb el màxim d’homes per als propers partits.

La propera jornada el Binissalem B rebrà a casa seva el Alqueria i el CE Sineu visitarà al barri de s’Indioteria de Palma al molt bén classificat equip del Rtvo. La Victòria.