Crónica Alevines F-7 (Gr. 13º): Binissalem «B» 1 – 7 Mallorca «B»

El Binissalem derrotado ante el Mallorca

Binissalem «B»: Josep Llabres, Adria Vallespir, Jaume Flores, Josep Bennasar, Miquel Sampol, Benito Fuertes y Marc Arrom.

También jugaron: Pere Pons y Raul Collado

Mallorca «B»: Francisco Javier, Mateo M De La Torre Clavijo, Pedro Bustamante, Elias Chentouf, Miquel Femenias, Toni Arrom y Pablo Galvez.

También jugaron: Maties Tomas, Pablo Ramon, Rafael Gutierrez y Josep Jaume

Goles: 1-0 Josep Bennasar (min 12), 1-1 Toni Arrom (min 17), 1-2 Rafael Gutierrez (min 24), 1-3 Pedro Bustamante (min 29), 1-4 Rafael Gutierrez (min 35), 1-5 Pablo Galvez (min 37), 1-6 Mateo M De La Torre Clavijo (min 47) y 1-7 Elias Chentouf (min 55)

Árbitro: Manuel Martínez Machado.

Aquest calorós matí de dissabte, hem pogut gaudir en el camp del Binissalem d’un excel·lent partit on s’enfrontaven, el Mallorca com equipo visitant contra l’equip local del Binissalem

L’equip visitant venia amb els antecedents de guanyador absolut per golejada en els anteriors partits, mentre el Binissalem, amb un començament de temporada un poc irregular, es preveia un partit molt còmode per als visitants.

Però no existeix millor encoratjo que la motivació, i des del primer minut de joc, hem notat un plus en tots els jugadors locals, esprement fins a l’última gota de força en els seus cossos.

Això ho hem pogut contemplar durant la primera part, on després del primer gol del Mallorca, el Binissalem no s’ha enfonsat, i després d’una excel·lent contra per la banda dreta, ha arribat el gol local per aconseguir l’empat.

Incomprensiblement, en el minut 18 d’aquesta primera part, quan ja s’havia complert i passat el temps, ha arribat el segon gol del Mallorca, que ha estat molt criticat per la banqueta local, indicant-li al col·legiat el fet i sol·licitant una possible explicació del succeït, davant la qual l’única explicació ha estat: que es calli o l’expulso.

Les següents parts de la trobada han estat mes clares pel Mallorca, amb un domini i possessió de pilota aclaparant, ajudat també per l’ampli nombre de jugadors que disposava en la banqueta l’equip visitant.

Haig de ressaltar l’excel·lent comportament dels jugadors en el terreny de joc, així com el també excel·lent comportament dels familiars dels dos equips, que en tot moment han animat als seus jugadors en un molt bon ambient, tant de bo poguéssim veure aquest comportament en tots els camps de futbol.