Crónica Alevines F-7 (Gr. 13º): Binissalem «B» 2 – 1 PLA DE NA TESA ATº del P.D.N.T.

El binissalem gana por la minima al Pla de Na Tesa

Alineaciones:

Binissalem «B»: Adria Vallespir, Josep Bennasar, Miquel Sampol, Benito Fuertes, Melcior Fiol, Marc Arrom y Rasul Collado.

También jugaron: Josep L Llabres, Jaume Flores y Pere Pons

PLA DE NA TESA ATº del P.D.N.T.: Sergio Fernandez, Alejandro Duato, Borja Garcia, Alexandre Gonzalez, Marc Molina, Esteban Fernandez y Guiem Bosch.

También jugaron: Antonio Siquier, Adrian Perez y Felipe Benavides

Goles: 0-1 Marc Molina (min 4), 1-1 Benito Fuertes (min 17) y 2-1 Adria Vallespir (min 26)

Árbitro: Juan Manuel Albiol González.

Comentario:

Aquest passat dissabte hem pogut gaudir d’un magnifico partit disputat entre el Binissalem, com a equip local, i el Pla de Na Tesa, com equipo visitant.

L’equip visitant, venia al camp del Binissalem amb l’antecedent d’equip que lluita per poder competir en les categories superiors una vegada acabada aquesta primera volta, però es va trobar amb un equip molt motivat i lluitador des del primer minut de la trobada.

Des de l’inici, l’equip local va voler tenir la pilota en el seu poder, i pressionava totes les possibles sortides des del camp contrari, la qual cosa va provocar que el Pla de Na Tesa sortís sempre amb pilotes llargues des de la seva àrea, la qual cosa afavoria la pressió de l’equip local, que intentava sortir amb la pilota mes controlat des del seu propi camp.

Després d’una bona triangulació de l’equipo visitant, va arribar el primer gol, fruit d’un rebutgi del porter que va rebotar en un contrari i que va provocar que el va belar entrés en la porteria del equipo del Binissalem

Però aquest gol no va desanimar a l’equip local, i després d’una falta comesa en el lateral esquerre de la porteria visitant, el jugador local va aconseguir l’empat després d’un magnifico tret de falta directa.

Aquest gol va suposar mes confiança pel Binissalem i va començar a disposar de mes ocasions de gol, mentre l’equip visitant tan solament es defensava sense sortir gairebé des del seu camp.

En una d’aquestes ocasions, el Binissalem va aconseguir el segon gol, resultat que seria ja definitiu, encara que en els instants finals de la trobada, el Pla de Na Tesa va disposar de certes ocasions per poder empatar el partit.

Ressaltar la bona actuació del col·legiat que va passar pràcticament inadvertit.

Binijaume per Fútbol Balear

 

 

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.