Crónica 3ª División: Santanyí 2-0 Poblense

C.E. Santanyí: Linares (C), Raúl, Simón, Mario, Nico, Lucho, Cristian, Nando, Kiko, Barceló, Oscar Torres

Substitucions: Jordi per Oscar Torres (min. 37), Tomeu per Barceló (min. 57), Coll per Kiko (min. 40)

U.D. Poblense: Molondro, Guillem, Jota, Amate (C), Cerdà, Pese, Charles, Crespí, Socías, Toni Coll, J. Canals

Substitucions: M. Ferrer per Jota (min. 55)

Gols: 1 – 0 Cristian de penal (min. 12), 2 – 0 Barceló (min.26)

Arbitre: José Antonio Peña Molina, va tenir una correcta actuació, encara que els seus liniers no van estar del tot fins amb els fora de joc.

Targetes: Va treure vermella directa a Cerdà i grogues a Charles i Crespí del Poblense i grogues a Mario i a Jordi pel Santanyí.

Incidencies: Es va guardar un minut de silenci pel jove cosí del jugador local Nando, mort als 25 anys, mentre jugava un partit de futbol.

Comentari:

Tarda de vent i pluja al Municipal de Santanyí, on es va presenciar un partit més vistós des del punt de vista del marcador, que del joc en si. Potser la primera part va ser de més clar domini per part del Santanyí, que es va avançar aviat al marcador, va ser al minut 12, quan Cerdà va fer caure a Cristian dins de l’àrea, el que va suposar l’expulsió del jugador pobler, i el primer gol del Santanyí, que s’encarregaria de materialitzar el propi Cristian. El Poblense també va tenir les seves ocasions, una de molt clara en el minut 25, quan Amate va llançar un fort xut a la porteria de Linares, que aquest va parar providencialment, i just en la següent jugada, un contraatac dels locals, amb una gran jugada de Kiko que va finalitzar Barceló, va posar el 2 – 0 per al Santanyí.

Després del descans, el Poblense, tot i jugar amb només deu jugadors, va intentar plantar cara, el que va suposar un parell de bones ocasions per ambdós equips. Al final, victòria del Santanyí, que comença a buscar els llocs de dalt de la classificació.