Crónica Cadetes 1ª Reg. (Gr. B): San Francisco 0 – 1 Binissalem

El Binissalem vence al San Francisco

Alineaciones:

San Francisco: Antonio Benitez, Kevin Marti, Alejandro Calvo, Jaime Vidal, Alvaro Castellanos, Alex S Ortiz, Carlos Delcampo, Borja Suarez, Nile Holmes, Jaume Ferrer y Miguel A Vera.

Sustituciones: Juan C Hornos por Alejandro Calvo (min.40), Alvaro Martinez por Nile Holmes (min.40), Alvaro España por Miguel A Vera (min.56) y Antoni Bauza por Jaume Ferrer (min.60)

Binissalem: Nick Schadlich, Gregori Marti, Ruben Segura, Nicolau M Villalonga, Marc Company, Marc Vallespir, Josep A Mir, Juan R Garcia, Bilal El Morabit, Antoni Marti y Antoni Valles.

Sustituciones: Joan Guardiola por Marc Vallespir (min.36), Lluis Mulero por Antoni Marti (min.62) y Jaime Arrom por Bilal El Morabit (min.62)

Goles: 0-1 Marc Vallespir (min 34)

Árbitro: Gustavo Tirado Montilla.

Tarjetas: Kevin Marti (roja, min 75) y Jaime Vidal (amarilla, min 77) para el San Francisco. Josep A Mir (roja, min 80) para el Binissalem.

Comentario:

Intens partit el que hem presenciat aquesta tarda de dissabte entre el sant Francisco, equip local i el Binissalem, com equipo visitant.

La primera part ha estat molt igualada, amb poques ocasions de gol per part dels dos equips.

El sant Francisco, com a equip local, intentava jugades mes trenades, partint des de la seva zona defensiva i passant la pilota pels jugadors de mig camp, però l’equip visitant, molt bé col·locat en el terreny de joc, i en moltes ocasions per anticipació a la jugada, desbaratava la major part d’aquestes ocasions, llançant pilotes llargues a l’esquena de la defensa local, provocant així, que el sant Francisco sempre hagués d’atacar amb la pilota des del seu propi camp, la qual cosa afavoria la col·locació dels jugadors del Binissalem, tancant sempre totes les possibles passades perilloses cap a la seva porteria.

En un d’aquests robatoris per anticipació visitant, i després d’una pilota prop de l’àrea local, el jugador del Binissalem s’ha anticipat davant la sortida del porter, i la pilota ha entrat mansament en la porteria.

Per efecte del xoc posterior entre el porter i el jugador visitant, aquest davanter ha estat substituït pel fort cop rebut.

Els minuts finals d’aquesta primera part, han estat una còpia de l’esdevingut anteriorment.

La segona part s’ha declinat mes cap a la part local, el sant Francisco ha sortit amb mes intensitat a la recerca de la trobada i ha disposat de mes ocasions de gol, algunes d’elles molt clares per poder empatar el partit.

Però el Binissalem no es rendia davant l’embranzida local, i amb excel·lent esforç físic per part de tots els seus jugadors, aconseguia mantenir la seva porteria a zero.

Els minuts anaven transcorrent, i el nerviosisme cada vegada es feia mes patent en els jugadors locals, que ho intentaven però veien que el seu esforç no donava el fruit desitjat.

Aquest nerviosisme s’ha reflectit en el camp, amb alguna acció violenta i amb reiterades protestes cap al col·legiat, la qual cosa ha suposat que l’equip local acabés la trobada amb tan sol nou jugadors en el terreny.

Amb les expulsions, inclosa la d’un jugador visitant, el partit s’ha trencat, solament es veien pilotades des d’un costat a l’altre del terreny de joc, i així, fins al final de la trobada, on el Binissalem a aconseguit tres punts gairebé inesperats.

PS: per cert, en els limítrofs del terreny de joc es comentava que a part dels tres punts esmentats, hi havia en joc un dinar (torrada)

Per finalitzar, ressaltar la bona actuació del col·legiat, ha excepció d’un petit enfrontament verbal amb un exaltat del públic.

binijaume per a Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.