Cronica Preferente: Campanet 2 – 2 Genova

El Campanet

Alineaciones:

Campanet: Martorell, Biel Capo, Alemany, Jaume Aguilo, Bonnin (Cladera min.55), Capella, Joan Capo, Francesc Aguilo, Perez (Maties Tugores min.87), Socias (Marc Merce min.85) y Martinez.

Génova: Ramos, Suau, Javito, Fran, Maikel, Alex (Salom min.80), Hector, Gio, Matias, Andres (Ivan min.45) y Ousmane (Quevedo min.45).

Goles: 0-1 min.4 Hector, 1-1 min.44 andres, 2-1 min.55 Capo, 2-2 min.75 Maikel

Colegiado: Morey Camara.

Tarjetas: Amarillas a Jaume Biel, Aguiló, Bonnin, Francesc Aguilo, y Jaume Aguiló doble amarilla y expulsión en el min.90 por el Campanet y a Ousmane, Gio, Suau, Ivan y doble a Suau y expulsión en el min.82.

Comentario:

Partit disputat entre el Campanet i el Gènova,corresponent a la jornada 10 de primera regional preferent. L’equip de Mayorga arriba amb 15 punts aconseguits, mentre que el Gènova arriba amb 14. Per tant, es preveia un partit molt igualat tenint en compte la taula classificatòria.

El partit ha començat amb un gol molt matiner del Gènova, l’equip de Palma s’ha posat per davant en el marcador en el minut 3 gràcies a una falta molt ben executada per Javito. El Campanet ha sabut reaccionar al gol encaixat i ha creat diverses ocasions per mitjà del mig dret Joan Capó. Però no ha estat fins al minut 44 quan Andrés ha marcat l’empat. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

La segona part ha començat amb domini del Campanet i ha aconseguit el 2-1 gràcies a una centrada xut de Joan Capó. Després del gol, el Gènova ha disposat de dues bones ocasions; un pal i una bona aturada de Joan Martorell han evitat l’empat a 2. A partir d’aquí el Campanet ha estat molt superior, sobretot després de l’expulsió de Suau del Gènova, ha tengut un parell d’ocasions per posar-se per davant i li han anul·lat dos gols per ambdós fora de joc bastant dubtosos. Al final del partit repartiment de punts.

Destacar la gran quantitat de públic que partit rere partit segueix el Club Esportiu Campanet.

JA para Fútbol Balear

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.