Crónica Infantiles 1ª Reg. (Gr. A): San Francisco 1 – 2 Atº Son Ferriol

San Francisco: Jairo Rodriguez, Pere A Guerrero, Alberto Martin, Jose Llabres, Marc Rosello, Daniel Pons, Pere A Dupuy, Onofre Riera, Miguel Canet, Gerardo Bonet y Miquel Borras.

Sustituciones: Aleix Pascual por Miquel Borras (min.47), Alejandro Ruiz por Onofre Riera (min.65) y Santiago Llull por Pere A Dupuy (min.76)

Atº Son Ferriol: Toni Martorell, Francisco Macias, Tomas Linde, Ulises L Girela, Andres Medina, Adrian Rueda, Sergio Romero, Agustin Nuñez, Llorens Bover, Francisco A Navalon y Juan J Morales.

Sustituciones: Antonio J Exposito por Agustin Nuñez (min.36), Javier Perezagua por Llorens Bover (min.36) y Juan L Tortosa por Andres Medina (min.48)

Goles: 1-0 Onofre Riera (min 4), 1-1 Ulises L Girela (min 29) y 1-2 Francisco A Navalon (min 36)

Árbitro: David Trujillo Ruiz.

Dia solejat , quasi estiuenc i gran afluència d´ espectadors. S’enfronten dos equips necessitats de victòria, dos equips que lluiten per un lloc a la part alta de la classificació i han començat amb dues ensopegades aquesta competició.

Als cinc minuts, pilota al buit per Riera i aquest per baix, perfora la porteria visitant.

La pressió local damunt la porteria visitant és continua, però hi ha poc encert davant la porteria. Son els millors minuts dels locals durant tot el partit.

Als 29 minuts els visitants treuen un corner, Medina la toca, hi arriba Ulises, i aquest fora de marcatge iguala el marcador, és un error de marcatge i concentració dels locals , tenint en compte que la pilota es passeja per 6 defenses , el porter i quatre atacants.

Fins al final de la primera part ho intenta el San Fran, en Borràs xuta des del frontal de l’àrea gran ,intentat trobar desprevingut el porter, però Martorell aconsegueix aturar-la per alt. Al darrer minut, Dupuy, s’escapa per la banda dreta, s’interna, dispara i rebutja el porter, una gran oportunitat desaprofitada.

La segona part comença de la pitjor manera pels locals, badada dins el camp local, que aprofita el més llest de la classe per avançar els visitants. Fins ara es comptabilitzen les arribades visitants com a gols.

El Sant Fran no s’enfonsa , ataca la porteria visitant, però, prima el individualisme damunt el joc col•lectiu, i això fa que es generin més oportunitats que materialitzacions fermes de gol.

En canvi el Ferriolense aplica un joc més compacte i sacrificat, fent valer tots tipus de recursos per tal de que el temps passi al seu favor. Disposen a la segona part de jugades de contra atac que podrien haver augmentat el seu comptador.

Acaba el partit, amb una injecció de moral i punts pel Ferriolense i derrota del San Fran que no acaba de trobar el camí aquest començament de lliga.