Crónica Cadetes 1ª Reg. (Gr. B): Binissalem 2 – 0 Llucmajor D. E.

El Binissalem vence ante el Llucmajor

Alineaciones:

Binissalem: Nick Schadlich, Gregori Marti, Jaime Arrom, Ruben Segura, Marc Company, Josep A Mir, Juan Garcia, Bilal El Morabit, Lluis Mulero, Antoni Valles y Josep Valles.

Sustituciones: Marc Vallespir por Lluis Mulero (min.50), Antoni Marti por Bilal El Morabit (min.58), Nicolau Villalonga por Jaime Arrom (min.72) y Adria Pascual por Antoni Valles (min.76)

Llucmajor D. E.: Josep A Bonet, Antonio Ginard, Ivan Cardell, Joaquin Janer, Joan Caldes, Miguel A Bermudez, Albert Gonzalez, Daniel Gallego, Pedro A Garau, Marc Rafael y Xavier Cano.

Sustituciones: Felip Canaves por Joan Caldes (min.52) y Juan J Cerezo por Xavier Cano (min.67)

Goles: 1-0 Gregori Marti (min 12) y 2-0 Ruben Segura (min 61)

Árbitro: Raúl Martín García.

Tarjetas: Josep Valles (roja, min 27) y Ruben Segura (amarilla, min 39) para el Binissalem. Joaquin Janer (amarilla, min 28), Miguel A Bermudez (amarilla, min 35) y Marc Rafael (amarilla, min 41) para el Llucmajor D. E..

Comentario:

Una salutació a tots, una temporada mes estem de tornada.

Ahir al matí vam poder presenciar un bon partit entre l’equip local, Binissalem i l’equip visitant, Llucmajor.

El partit va començar amb molt bon ritme, disposant els dos equips d’una clara ocasió de gol cadascun, encara que cap dels dos va aprofitar aquesta ocasió.

El primer gol, va anar una bonica rematada de cap en el primer pal de la porteria visitant, després del primer servei de cantonada per part del Binissalem.

Després d’aquest gol, el partit es va mantenir igualat fins al moment, que després de la falta comesa per un jugador visitant, el jugador local que havia sofert la falta, es va aixecar i va intentar agredir al jugador infractor, la qual cosa va suposar la targeta vermella directa per a l’esmentat jugador.

Els minuts finals d’aquesta primera part van ser d’angoixa pel Binissalem davant l’embranzida de l’equipo visitant.

La segona part va començar mes igualada, el Binissalem havia aconseguit refer l’equip en el vestuari, i el Llucamjor, encara que ho intentava, no aconseguia arribar amb perill a la porteria, al contrari, així com anava transcorrent el partit, era l’equip local que disposava de certes ocasions enfront de la porteria rival, fins que aquest treball va donar el seu fruit, aconseguint el segon i definitiu gol, ja que després, semblava que els dos equips donaven per bó el resultat.

Bona actuació del col·legiat, solament va ser protagonista en certes ocasions i va saber controlar el partit en tot moment.

 Binijaume per Fútbol Balear

 

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.