Inter Manacor Campió del primer trofeu Rafel Nadal

El Inter Manacor se lleva su torneo en su presentación
1 partit

Cardassar «B» 1-0 Son Macia

El Cardassar aprovecho una de las pocas ocasiones que tuvo para llevarse el primer partido del Trofeo, los de Mateu Santandreu estuvieron acertados en los metros finales, cosa que no hicieron sus rivales del Son Macia, que contaron con numerosas ocasiones para llevarse el partido sin acierto, si bien es verdad que los dos metas del Cardassar B estuvieron muy acertados en los diferentes encuentros de la tarde.

2 partit

Inter Manacor 1-0 Cardassar «B»

Partit molt disputat en el qual l’Inter Manacor va gaudir al principi d’un gran nombre d’ocasions per adalantar-se però no va estar afinat de cara a porta, aixo va provocar nervis a l’equip manacori, que va concedir una ocasió molt clara al conjunt de Sant Llorenç que va salvar el porter del l’Inter Manacor en un mà a mà. Quan pareixia que el partit acabaria amb empat Pere Fernandez «Fer» va aprofitar un balon dintre de l’àrea per posar 1 a 0 final al marcador.

3 partit

Inter Manacor 2 – 0 Son Macià

Els darrers 45 minuts del torneig van enfrontar els dos equips del municipi de Manacor, les dues aficions ompliren les gradaries de Sa Torre, el locals van monopolitzar la posessiò de la pilota, però van fallar al darrers quart de camp, tot i això un bona jugada per banda dreta va acabar amb centro de’n «Xema» que Morey va enfonsar a la xarxa, al final del partit Miquel Santadreu «Copet» va rematar una falta botada per Tomeu Sureda per establir el 2 a 0 final favorable a «l’Inter», solventant aixÎ un partit molt difÎcil contra un equip macianer molt ben organitzat, i emportar-se’n el primer trofeu Rafel Nadal.