Dues noves incorporacions en el CE Campos

Pep Vanrell presidente del Campos con sus nuevos fichajes

El Club Esportiu Campos ha realitzat dues noves incorporacions a la plantilla del primer equip. Aquesta setmana s’han posat baix les ordres de Miquel Àngel Tomás i els seus ajudants, el central saliner Josep Garí i el davanter, Dani Rado.

Aqueixes dues noves incorporacions serveixen per tancar la plantilla per aquesta temporada del CE Campos amb l’objectiu de millorar el resultat aconseguit la temporada passada i amb la il·lusió de fer una molt bona temporada i així veure recompensat l’esforç fet per la directiva encapçalada per Pep Vanrell i Tomeu Obrador com a director esportiu.

Esperam que aquestes dues noves incorporacions gaudeixin de la seva estada en el Club i puguin donar grans horabaixes a la afició local, juntament amb els seus companys.

Amunt Campos!!!!

RD

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.