Crónica 1ª Regional: Llubi 1-0 Santa Mónica

Llubí: Llompart(Gabriel Quetglas), David Martínez, José L.Valens, Rafael Bauzá, Gabriel Salvá(Javier Risco),. Jose Ccougil, Antonio Figueroa(Nadal Perelló), Antonio Crespí(Joan Gaya), Miquel Torrens, Gabriel Rosselló, Biel Alomar(Jaume Serra).

Santa Mónica: Alejandro Rampoldi, Miguel A. Ramón, Jaume Cabrer, Josep Cabot, Daniel Soldevilla(Sergio Jorda), Bernat Roca, Adrián Rubio, Sergio Carmona, Andrés Caparrós(Jaime Miralles), Manuel Enri(Daniel Ferrer), Juan L. Quetglas(Javier Torres).

Goles: 1-0 Miquel Torrens min. 87

Árbitro: Ramón Antonio LLabrés Galmes.

Tarjetas: por el Llubí amarillas a Miquel Torrens, Rafael Bauza, Gabriel Quetglas y por el Santa Mónica doble amarilla a Miguel A. Ramón, amarilla a Andrés Caparrós, Jaume Cabrery amarilla y Roja a Adrián Rubio.

Partit disputat a Ses Comes de LLubí ,entre l’equip local , el CDA i el Santa Monica amb nombrosa assitencia de public que casi han omplit la graderia principal.

La primera part ha transcorregut sense pena ni gloria, amb molt de mitjcampisme per part dels dos equips i sense cap oportunitat destacable. Lo unic a destacar seria l’expulsió dun jugador del Santa Mònica per doble amonestació.

Pero la segona part ha resultat totalment diferent de la primera amb moltissimes incidències. Al tercr minut internada de Biel Salvá, que ha tornat a les files llubineres després de provar al Constancia, es tomat per els defenses palmesans i l’arbitre xiula penal. A instancies del asistent de banda , que ha volgut ser molt protagonista durant la segona part i no ha ajudat gaire a l’arbitre, s’ha retrassat a defora de l’area.

Minut 10 de la segona arriba la jugada desgraciada del partit. Pilota llarga a l’area local i el porter Jaume L iLompart ,molt valent, surt a rebutjar la pilota ,amb tanta mala sort que ha topat amb el jugador visitant i ha quedat inconscient. S’ha aturat el partit durant 20 minuts fins que ha arribat una ambulancia i el sen ha duit per ferli proves. En el moment de pujar a l’ambulancia pareix que havia recobrat el coneixament, pero aixi i tot el sen han enduit per ferli proves.

L’equip llubiner ha hagut de jugar amb un jugador de camp de porter, pareixia que se li posaven molt malament les coses, pero no ha estat aixi, ja que han vengut els seus millors moments de joc. Dario i Biel Salvá han estat un malson per la defensa palmesana, i els atacs eren constants pero sense gaire sort de cara a gol.

Al minut 78 contracop de Biel Salvá i un jugador visitant li fa una brutal entrada, l’arbitre deixa seguir el joc i després incomprensiblement no amonesta al jugador visitant.

I a falta de 5 minuts , corner que treu el reaparegut Jaume Serra, després de un any sabatic, al primer pal i el defensa la toca amb la ma i l’arbitre no xiula penal. I mira per on, que al tornar a treure , Miquel Torrens de impresionant cop de cap enfonsa la pilota al fons de les xarxes, establint el que ha estat definitiu 1-0.

Els darrers minuts encara han donat per una altre expulsió visitant despres d’una criminal entrada, que no se com pasa per el cap de un jugador, fer aixó.

I Jaume Serra ha tengut una gran ocasió totsol davant el porter per arrodonir el marcador, a aquestes no les fallava mai abans.

En definitiva, bona segona part del LLubí que ha demostrat que pot fer coses a aquesta categoria i els visitants que hauran de lluitar molt durant tota la temporada per mantenir la categoria.