La P.B. Els Tamarells aconseguiex el triplet

Penya Els Tamarells
Després de d’imposar-se en el Sant Jaume de Santanyí i el Mare de Deu a Campos, la P. B. Els Tamarells també guanyava la Diada Sant Agustí de Felanitx, sumant així el triplet en els tornejos d’estiu.

Aquesta vegada hi participaren cinc penyes: San Mamés de Felanitx (Ath. Bilbao), Colchonera de Mallorca (At.Madrid), Madridista Fusion Cafè (R. Madrid), Mallorquinista Cercle Recreatiu (R. Mallorca) i la nostra P.B. Els Tamarells (F.C. Barcelona). La diada es va disputar en un format de lligueta, en partits a on jugaren contra tots.

Miquel Barceló, entrenador del nostre equip, va disposar els següents jugadors: Paco Alonso, Miquel Vidal, Berna Pérez, Pere Joan Barceló, Sebastià Soler, Xavi Font, Xisco Ortega, Juanjo Miiró, Toni Roig, Kike Garzón, Bernat Artigues, Dando Seminario, Miquel Bennàsar, Bernat Xavier Nicolau, Javi Garcia i Miquel S. Tur.

La P. B. Els Tamarells, amb 10 punts, acabà en primer lloc després d’imposar-se per 2-0 a la penya de l’Ath. Bilbao (amb gols de Pere Joan i Berna), per 2-0 a la del R. Madrid (amb gols de Bennàsar i Berna i per 1-0 a la del R. Mallorca (amb gol de Sebastià), empatant un partit per 0-0 enfront la de l’At. Madrid.

El segon lloc fou per la penya de l’Ath. Bilbao, que sumà nou punts, amb les victòries per 4-1 davant la del R. Madrid (amb els gols de Javi, Colau, Leandro i Jaume Estelrich, mentre José Garcia marcava pels blancs), per 2-0 enfront la del R. Mallorca (marcant Leandro i Beas), i per 1-0 davant la de l’At. Madrid (gol de Colau).

La tercera plaça va correspondre a la penya del R. Madrid, que va aconseguir sis punts, amb els triomfs per 2-1 davant la del R. Mallorca (marcant David Campos i Rohan, mentre Manresa anotava pels mallorquinistes), i per 3-1 enfront la de l’At. Madrid (amb les dianes de José Garcia,2, i Jaume Villalonga, mentre Francis marcava pels matalassers).

La penya de l’At. Madrid fou la quarta, amb quatre punts, amb un empat davant la P.B. Els Tamarells i el triomf enfront la del R. Mallorca per 1-0 amb gol de Milito.

La penya del R. Mallorca va finalitzar en la cinquena plaça.

La cordialitat, l’esportivitat i el joc net foren les notes dominants en aquesta diada que si continua per aquest cau promet tenir una llarga durada. Acabat el torneig, hi hagué un petit refrigeri pels participants i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Felanitx Pedro Acosta entregà els trofeus als cinc equips.

La pròxima cita esportiva de la penya serà el dia 16 de setembre amb la disputa del Trofeu Sant Nicolau a Ca’s Concos, amb un triangular davant l’equip local i el Son Macià.

Sebastià Oliver Bennàsar per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.