El Mallorca i la FFIB, solidaris amb José María

José María Hinojosa va veure complit un dels somnis de la seva vida quan va rebre, de mans dels jugadors Emilio Nsué i Pau Cendrós, una camiseta del Reial Mallorca i una altra de la Selecció Espanyola firmada pels jugadors.

José María Hinojosa va veure complit un dels somnis de la seva vida quan va rebre, de mans dels jugadors Emilio Nsué i Pau Cendrós, una camiseta del Reial Mallorca i una altra de la Selecció Espanyola firmada pels jugadors. Va ser la sorpresa de la Festa Solidària organitzada a Bunyola per comprar-li una cadira de rodes elèctrica. José María, de 9 anys, pateix una malaltia muscular irreversible.

La Festa Solidària la va organitzar un grup de dones bunyolines i va tenir la col·laboració de l’Ajuntament i de diverses entitats públiques i privades. Va ser durant el pamb oli i el concert musical en homenatge a José María i la seva família, quan se varen presentar per sorpresa el president de la FFIB, Miquel Bestard, acompanyat dels jugadors mallorquinistes Emilio Nsué i Pau Cendrós amb els regals per José María, gran aficionat al futbol i seguidor del Reial Mallorca.

Amb gran emoció, el nin va rebre els obsequis i se va fer fotografies amb els futbolistes.

Molta dels assistents a l’homenatge varen voler autògrafs de Nsué i Cendrós i fer-s’hi fotografies.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.