El Santanyí incorpora cuatro nuevos jugadores

Cafú
El Santanyí ha fitxat el jugador santanyiner Miquel Adrover “Cafú”; en Guille Vallespir, el català Jordi Sánchez i en Miquel Coll, també de Santanyí.

Tots porten ja algunes setmanes entrenant a les ordres d’en Joan Mas i participant en els partits de pretemporada, a excepció d’en Jordi que s’ha incorporat avui a l’equip.

En Cafú es va formar a les categories inferiors del futbol base del Santanyí i ha jugat diverses temporades amb el primer equip. Ara, després de dues temporades de jugar amb el FB Santanyí, on ha estat un dels homes importants i amb qui ha marcat moltíssims gols; ens hem trobat un Cafú molt madur, seriós, entregat, molt participatiu i que se sent els colors com ningú.

Després de jugar la seva etapa de juvenil amb el CIDE, en Guille va jugar a preferent amb el Gènova i amb el Son Ferrer, equip del qual prové. Aquesta pretemporada amb el Santanyí ha fet vibrar l’afició i ha estat l’autor de dos bellíssims gols. Estam convençuts que aquesta lliga serà una revelació a la categoria.

I bé, és per noltros motiu d’orgull poder anunciar la incorporació d’un altre santanyiner a l’equip, en Miquel Coll, un jove amb moltíssima projecció que, tot i estar en edat juvenil, formarà part de la plantilla del primer equip donades les seves extraordinàries qualitats i capacitats. S’ha entrenat amb l’equip gairebé des del principi i ha participat en tots els partits de pretemporada deixant a l’afició amb la boca oberta en nombroses ocasions. En Miquel es va formar a l’escola del C.D. Manacor i d’allà va passar a La Salle quan era aleví. Allà hi ha estat 5 anys, de l’Infantil A va passar al Cadet A i estant encara en edat cadet, la temporada passada el varen incorporar al Juvenil A d’autonòmica. Tot i la seva joventud, s’ha integrat perfectament en la plantilla i la resta de l’equip l’ha acollit molt bé. Segons les seves pròpies paraules, està molt content de jugar aquí i diu que tots els seus companys l’ajuden molt. Aquesta temporada en Miquel donarà molt que parlar al Municipal de Santanyí. A més de ser un molt bon jugador, té un caràcter i una trempança envejables.

La casualitat va fer que ens assebentàssim que en Jordi Sánchez tenia intenció de traslladar-se a Mallorca i poc temps després ens vàrem posar en contacte amb ell ja que en teníem molt bones referències i és un jugador de banda dreta, una posició que necessitàvem cubrir. En Jordi va començar de nin amb l’equip del seu poble, Sant Quirze del Vallès; des d’aleví fins a juvenil va continuar la seva formació a l’escola de futbol Josep Maria Gené. De juvenil el va fitxar el Sabadell on hi va acabar aquesta etapa i després va passar al primer equip on va tenir l’oportunitat de jugar a segona divisió B la temporada 2009-2010 i una part de la 2010-2011. Al Sabadell en Jordi va coincidir amb Xavi Ginard i Marc Vales, actuals jugadors de l’At. Balears. Amb la intenció de tenir més minuts, el desembre de l’any passat va anar cedit al Montcada, de la primera divisió catalana. Avui ha començat a entrenar amb el Santanyí deixant als presents unes sensacions molt positives. Sense cap gènere de dubte, en Jordi constituirà un reforç importantíssim pel Santanyí, un equip fet amb la intenció d’anar lluitant partit a partit per estar amb el grup de la part alta de la classificació.

AMS per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.