VII Torneig de Sant Roc 2011

Pere Rigo, president del CE Alqueria i Bernat Bover, batle de s'Alqueria Blanca, en el moment de la presentació del VI Torneig de Sant Roc.

Amb el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca com a escenari, l’Alqueria de 1ª Regional, com a amfitrió, i el Manacor de 2ª Divisió B, guanyador de la primera edició del Torneig el 2005, obriran avui dissabte a les 18 hores el VII Torneig de Futbol Sant Roc’11.

L’equip verd-i-blanc, dirigit un any més per Toni Roig ha disputat tan sols un partit amistós, amb victòria per 2-1 contra l’Algaida el passat diumenge 7 d’agost. Per la seva banda, el Manacor de Jaume Mut, es troba en la recta final de la pretemporada de cara al seu debut a la categoria de bronze el proper diumenge 21 d’agost a Na Capellera contra l’Atl. Balears.

Els blanc-i-vermells són clars candidats per accedir a la final del Torneig de Sant Roc del proper dilluns 15 d’agost on es trobarien amb l’equip guanyador de la segona semifinal Santanyí-Felanitx que es juga demà diumenge a Sa Teulera a les 18 hores.

RJ per a Fútbol Balear

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.