Brillant jornada inaugural del XXXIX Torneig de sa Llum

Brillant jornada inaugural del XXXIX Torneig de sa Llum

A les 20.30 començava la desfilada de tots els equips participants, donant pas als parlaments del batle de Montuiri, el president de la federació de Futbol i el regidor d’esports de lAjuntament de Montuiri, seguidament s’ha realitzat un homenatge pòstum a Tofol Ors Roca per la seva dedicació al Torneig i al Futbol Montuirer.

A les 22 h ha començat el partit inaugural entre el campió de l’any passat, el Sant Francesc, i l’At. Balears, que ha acabat amb resultat de 2-0 a favor dels col.legials amb gols de Sergio Bernal i Juanfran.

Aixi idò, queda eliminat el conjunt blanc i blau i passa a semifinals el Sant Francesc.

Pep para Fútbol Balear

Fotos T. Moya

Galería patrocinada por reportajesfotograficos.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.