El Santanyí ficha a Mario Martínez

Mario Martínez

El Santanyí ha fitxat Mario Martínez, mig centre – defensa central nascut i format a la Rioja. Ara arriba al Santanyí procedent del C.D. Aluvión, de la tercera divisió navarresa.

El jove jugador, nascut el 19/07/90, es va formar a l’escola de futbol base d’Alfaro on va jugar tota la seva etapa de futbol formatiu. La temporada 2007/2008, quan encara era juvenil, va jugar en diferents ocasions amb l’equip de tercera divisió (Ciudad de Alfaro). La temporada 2008/2009 va fitxar per l’equip juvenil del C.D. Alfaro i va jugar alguns partits amb l’equip de segons B. Les dues temporades que ha jugat d’aficionat ho ha fet amb l’At. Valtierrano i el C.D. Aluvión de la tercera divisió del grup de Navarra. Ara jugarà el seu tercer any d’aficionat amb el C.E. Santanyí.

Mario s’ha traslladat a Mallorca per raons personals i començarà el proper mes de setembre els estudis de magisteri a Palma. Des que va arribar, el passat dia 27 s’entrena amb el Santanyí i des del primer moment va despertar l’interès de l’entrenador. L’afició ja el va poder veure jugar el partit del torneig de Sant Jaume contra el S’Horta. També va fer un bon partit el passat dijous a Manacor, on el Santanyí va guanyar el partit amistós 0 a 1. És un jugador molt disciplinat i que fa molta feina enmig del camp o en les línies defensives. En els pocs dies que fa que és aquí s’ha integrat molt bé al club, tant amb els seus companys de vestidor com amb el còs tècnic i directius.

AMS per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.