Las Peñas del At. Baleares preparan el desplazamiento a Manacor

Federació de Penyes de l’Atlètic Balears

Organització desplaçament a Manacor

La Federació de Penyes de l’Atlètic Balears, vol informar a totes les penyes i aficionats de l’Atlètic Balears, que s’organitza un desplaçament en autocar per anar a veure el partit corresponent a la jornada 1 a Manacor. El partit es jugarà diumenge 21 d’agost a les 19:00 al camp municipal de Na Capellera.

Per poder apuntar-se a aquest desplaçament no és necessari pertànyer a cap penya del club, sinó que és un acte organitzat per la Federació obert a tothom. Per tant, volem fer una crida a tota l’afició i facilitar aquest desplaçament per anar a veure el partit tots junts.

Dissabte la Federació instal·larà una paradeta a l’entrada de l’Estadi Balear, on vos podreu informar i reservar la vostra plaça d’autocar. Per motius d’organització, tots aquells que volgueu venir amb l’autocar haureu de reservar la vostra plaça i pagar 7 €.

Programa del desplaçament:

Diumenge 21 d’agost

Hora sortida: 17:30 de l’Estadi Balear

En acabar el partit, es tornarà cap a Palma.

+ info atb1942@gmail.com

+ Tel: 667.598.663

Organitza: Federació de Penyes de l’Atlètic Balears

En el preu de la reserva només s’inclou el preu de l’autocar Palma – Manacor – Palma. En el cas que no es dugui a terme el desplaçament, es retornaran els doblers.

Federació de Penyes de l’Atlètic Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.