Partido Benéfico: Penya Mallorquinista d´Arta 1-5 Veterans Real Mallorca

.

Ahir dissabte 30 de Juliol, la Penya Mallorquinista d’Artà va organitzar, en motiu de la seva cinquena temporada en actiu i de les Festes de Sant Salvador d’Artà 2001, un partit solidari contra els Veterans del Real Club Deportiu Mallorca al Camp Municipal de Ses Pesqueres, d’Artà.

L’any passat ja se havia disputat el partit però en altres dates.

El resultat final ha estat de Penya d’Artà 1-5 Veterans R. Mallorca. Tot i que el resultat era lo de menys en un partit en que obria el programa de festes patronals del poble artanenc, s’ha vist un bon futbol per part dels dos equips.

Durant el descans s’ha duit a terme un sorteig solidari de productes del Mallorca donats per la Fundació Reial Mallorca, els Veterans del Reial Mallorca i la Federació de Penyes Mallorquinistes aixi com diversos comerços d’Artà, a benefici de Sergi Herrada Genovard. És un bebé d’Artà, nascut el 10 de l’octubre del 2010, amb una cardiopatia congènita molt complexa. A part de la cardiopatia i ser prematur va tenir atrèsia de coanes, no podia respirar pel nas i li van haver de fer una traqueotomia. Després de 10 mesos segueix a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona des de el seu primer dia de naixement, li han realitzat moltes operacions i està a l’espera d’una nova de cor; esperant després poder viatjar a Mallorca. Per més informació, la família ha creat un perfil a facebook on van explicant les evolucions: ”Apoya A Sergi Herrada“.

Al mateix moment s’ha fet entrega de la recaptació recaudada mitjançat la venta de paperetes pel sorteig, a la familia del nin.

Us informam també que la Penya d’Artà en col·laboració del RCD Mallorca organitza dia 2 d’agost a les 20:30h en el Teatre d’Artà un col·loqui amb el tema «El RCD Mallorca a la Part Forana» per part del President del RCD Mallorca Jaume Cladera; el jugador del Primer Equip Kevin García, Miquel «Nano» Soler, entrenador del Mallorca B, Rafel Martorell, President de la Federació de Penyes mallorquinistes. Juanjo Sunyer de TV de Mallorca en serà el moderador. Entrada gratuïta.

Tomeu Caldentey para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.