Renovación i noves incorporacions en el CE Campos

Joan Andreu ficha con el Campos

El CE Campos ha renovat i mantingut respecte a l’equip de la temporada passada als defenses Alejandro Santaeufemia «Alex» i Pablo Pascual. També s’ha renovat als jugadors nascuts a Campos, Toni Vidal, Toni Roig i Toni Servera. A aquesta llista de renovats s’ha d’afegir a l’artanenc Toni Nadal, juntament amb el davanter Miquel Cifre.

Després també s’incorporarà en Joan Gatet a la disciplina de l’equip.

Com a darrera incorporació fins aquests moments, tenim al porter procedent dels juvenils de Manacor, Sebastià Obrador que farà parella amb en Toni Mas. I per acabar, vos confirmam el fitxatge d’en Joan Andreu del Manacor com podeu veure a les fotos.

CE Campos

Toni Nadal renovado en Campos

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.