Jugadores del FC Barcelona en el Campus de Sa Pobla

Marc Bartra, Oriol Romeu y Carles Planas estarán en Sa Pobla

Els propers dijous 7 i duvendres 8 de juliol el camp municipal de sa pobla rebra la visita de tres del jugadors que ara mateix son patrimoni del futur mès inmediat del club que ja a reconeixement mundial es el millor del mòn,tots tres son un clar exemple de que fent les coses amb seny i amb convenciment a la llarga arriben a donar profit a mès encaixen perfectament amb tots el continguts formatius que tant a nivell personal com a deportiu han fet que un club,el barça torni tant gran i tan admirat arrel de tot el mòn.

Els valors que sels inculquen fan que quets jugadors arribin de manera precoç a primer nivell però sense tenir cap pressa a l’hora de donar altres prioritas que no siguin les que desde la masia el han inculcat.crec que son un gran exemple per tots els nins i nines que practican aquest esport i que hens poden guia de cap on es el cami i que tant a nivell jugadors com a nivell club poden servir com a referencia.

MARC BARTRA diuen que es el nou pique,si be pot jugar tambè de lateral la seva ubicaciò mès natural es de central,jugador amb molta classe pero a la vegada molt contundent i segur amb tasques defensives,ja ha gaudit de la confiança de pep guardiola a la lliga amb bona nota.

ORIOL ROMEU pivot de primera sortida,molt clar amb pilota i molt bona ubicaciò en defensa,amb caracteristiques parescudes a les de busquets,mig europa li segueix la pista dagut a la seva jovintud,darrerament CHELSEA,OPORTO I SPORTING DE LISBOA van darrera dell.

CARLES PLANAS latera esquerra molt complet,jugador que sempre tè bones prestacions i que no ho tendra fàcil perque per davant ell hi ha ni mès ni menys que el gran ABIDAL,capita del barça b es un del mès estimats.

TOTS TRES INTERNACIONALS ESTARAN A SA POBLA ELS DIES 7 i 8 DE JULIOL

Representat una idea d’un club que a dia d’avui dona una lliço amb moltes coses a tots els clubs arrel del mòn.

Marti Gost Alomar

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.