Diumenge tots al CASAL DE JOVES!

Casal de Joves

El C.D. Constància ha organitzat una projecció multitudinària per als seus aficionats, aprofitant la retransmissió del partit Alhaurín de la Torre – Constància per IB3 TV

El club inquer vol donar la oportunitat a les persones interessades en viatjar a Màlaga i que finalment no ho han pogut fer, de veure i viure el partit d´una forma molt intensa.També vol aprofitar l´avinentesa per agermanar encara més a la seva afició i que els crids d´ànims dels presents gairebé es sentin des d´Alhaurín de la Torre…

L´ajuntament d´Inca ha disposat la sala multiusos del Casal de Joves d´Inca (Avinguda de Lluc, n.299) amb capacitat per a 200 persones i amb una pantalla gran. La iniciativa està tenent bona acceptació entre els aficionats constanciers i s´espera un ple complet. El partit comença a les 12hrs i es podrà arribar al casal de joves a partir de les 11´30 hrs.

Miquel Prats per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.