Campus Porteros verano 2011

.

Despres del gran exit dels altres anys , un any més celebrem el nostre-vostre campus específic de porters d’estiu , es realitzarà els dies 11 al 15 (dilluns a divendres) a les instal•lacions del camp municipal d’esports » Na Capellera» a Manacor.

¿ A QUI VA DIRIGIT?

LA SETMANA DE TECNIFICACIÓ ADMETRÀ PORTERS DE TOTS ELS SEXES I TOTTES LES EDATSi. AGRUPANT-LOS SEGONS L’EDAT I LES CAPACITATS TÈCNIQUES.

METODOLOGIA DE TREBALL

El treball incidirà en la millora de les capacitats tècniques – tàctiques i psicològiques del porter de futbol, l’entrenador corregirà els errors tècnics , les sessions d’entrenament seran filmades per un major control encert-error, que puguin tenir els alumnes ,animant-los contínuament.

“Tots els entrenadors que tenim certa experiència en aquests events esportius sabem que la falta d’informació es lo que crea molts d’interrogants. La més comú i no per això deixa de ésser molt important es la de si serà un campus on es guardarà l’al·lot o es farà feina de veritat?.

Desde aquí els i puc dir i asegurar que l’objectiu és la millora tècnica dels porters, sensa olvidar la part psicològica, tàctica i física. Al tenir el programat el treball a realitzar, els objectius que es cercan dins cada grup de treball, no es poren expossar a no conseguir-los per mal comportament o falta d’interés individual.

Per aquest motiu el porter que interrompi el bon funcionament dels entrenaments, en benefici del grup si li tornar els diners i expulsat del campus.

¿DE QUIN TIPUS DE CAMPUS ES TRACTA?

El campus serà una activitat tècnica intensiva dedicada únicament a porters de futbol per millorar les habilitats tècniques, tàctiques i psicològiques.

És un sistema integral que combinarà l’entrenament analític i mixt.

Assessorament personal de cara a la pròxima temporada 2011/2012

Entrenaments analitzats per sistema de vídeo.

Presencia de Entrenadors i porter de1 Div

Conferencia del President i altres ponents de la FEA

Conferencia e introduccio a la Kinesiologia esportiva a carrec del instructor Werner Elsner

ENTRENADORS: Toni Pascual, Tofol Gomila, Xavier Ginard, Pablo Roca, Toni Brunet, Joan A. Pol, Sión Pascual Joliá, C. Miquel Ginard

PREPARADOR FISIC: Jaume Moll José A. Vives

FISIO: Montse M.l


Guillermo Duran

INSCRIPCIO:

PREUS 60 Euros

nº Compte 2090 6433 31 0100305048

concepte: CAMPUS DE PORTERS

Nom: el del porter ( no el del pare o mare)

Tofol Gómila para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.