Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 11 – 0 Son Caliu

Goleada del Sollerense en su feudo, ante el Son Caliu

Alineaciones:

Sollerense: Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Ramon Arbona, Adrian Enseñat, Marc Coll, Jaume Tovar y Julyo C Sena.

Sustituciones: Adria Pereira por Julyo C Sena (min.36), Andres Morell por Jaume Tovar (min.36), Sergi Varon por Joan Frau (min.50) y Joan Ruiz por Ramon Arbona (min.55)

Son Caliu: Enric T Leeming, Alejandro Gallego, Phillip B Karlsson, Mark Bernal, Alejandro Del, Marc Femenias, Javier Guasp, Miguel Mesquida, Alejandro Ramon, Raul Huete y Nikita Raible.

Sustituciones: Jesus Navarro por Enric T Leeming (min.25) y Raul D Orell por Alejandro Gallego (min.30)

Goles: 1-0 Marc Coll (min 2), 2-0 Andreu Hernandez (min 10), 3-0 Andreu Hernandez (min 17), 4-0 Julyo C Sena (min 25), 5-0 Andreu Hernandez (min 27), 6-0 Jaume Tovar (min 32), 7-0 Cristian Bestard (min 34), 8-0 Andreu Hernandez (min 36), 9-0 Jose Marques (min 41), 10-0 Jose Marques (min 53) y 11-0 Andreu Hernandez (min 70)

Árbitro: José Antonio Martínez Armijo.

Comentario:

Nova victoria i nova goletjada dels infantils sollerics enfront un Son Caliu que no va possar gaire resistencia

De bon inici el partit es possà de cara per els sollerics quan als 2 minuts en Marc Coll agafa una pilota al centre del camp i per velocitat s’en va de tothom i marca per baix davant la sortida del porter Enric, als 10 minuts era n’Andreu que rematava de cap una jugada d’estrategia de corner, al minut 17 l’arbitre xiula un clar penal fet damunt en Pep i n’Andreu s’encarrega de fer el tercer gol, al minut 25 es en Julio el qui remata de cap una bona centrada d’en Jaume, dos minuts més tard n’Andreu engalta un fort tir desde fora de l’area que el porter Enric no pot aturar, al minut 32 en Jaume remata de cap al fons de la xarxa una bona passada de n’Andreu i per acabar aquesta primera part n’Andreu s’encarrega de possar el 7-0 al marcador després de rematà una bona passada d’en Marc Coll.

La segona part començà animada ja que en Cristian marcaría el vuité gol després d’aprofitar una passada de n’Andreu, 5 minuts més tard el protagoniste del dematí Andreu marcaria el nové gol, al minut 53 en Pep s’en va en velocitat i marca davant la sortida del porter i ja al darrer minut en Sergi engalta un fort tir desde fora de l’àrea per marcà el defnitiu onçe gol.

En resum primera part aceptable, però segona part molt avorrida a on els sollerics no trobaren rival i el joc es tornà molt lento i amb poca mobilitat. Al final de l’encontre coques, panades, xampan i festa al Camp d’en Maiol per celebrar el titol de lliga.

Aquest dissabte els sollerics es desplaçen a Manacor per jugar enfront els Manacorins a les 15 hores el darrer partit de lliga (ja que la darrera jornada descansen).

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.