Crónica Preferente: Alaró 0-4 Espanya

El Alaro cae contundentemente ante el Espanya

Alineaciones:

Alaro: Piza, Dani Torres ( Guasp ), Alberto, Javi, Roca, Marqués ( Simonet ), Calderón, Noguera ( Gaspar ), Pere Enric, Gual ( Muntaner ) i Sergio ( Diego ).

Espanya: Nicolau ( Xavi ), Arturo, Julio ( Oller ), Mas, Tropi, Franco ( Nevado ), Juanra, Barrado, Sorell, Fiol ( Dani ) i Marc ( Blanco ).

Gols: 0 – 1 min. 2 Marc. 0 – 2 min. 13 Tropi 0 – 3 min. 27 Marc 0 – 4 min. 49 Sorell

Arbit: Pons Rossello. Ajudat per Bessinni i Haro. Actuació correcta.

Targetes: Varen amonestar amb groga a nels locals D. Torres, Marqués, Calderón i Gual; i per part visitant a Mas i Fiol.

Comentari:

L´Alaró se va despedir dels seus aficionats amb una abultada derrota que no va mareixer en cap moment. Encara que sigui mal d´explicar he de resenyar que l´equip local va jugar un dels bons partits que s´han vist aquesta temporada a nes camp municipal d´Alaró, encara que davant va trobar-se a un equip amb una efectivitat total de cara a porta, ja que va llançar cinc o sis xuts a porta, i quatre d´ells varen esser gol. En canvi l´equip de Tomeu Fullana va disfrutar de varies ocasions per poder marcar qualque gol, pero unes vegades els porters visitants, i d´altres les fallades dels jugadors locals, ho varen impedir; inclús a nes primer minut des segon temps l´equip local va disfrutar d´un penal, el qual el va llançar en Gual però el porter suplent avui, el juvenil Xavi ho va aturar molt bé. Amb això no vull dir ni molt manco que l´Espanya no sigui un bon equip, ja que va demostrar tenir un equip molt compacte i que estar molt ben col.locat damunt es terreny de joc, amb lo qual baix el meu punt de vista té bastantes possibilitats de aconseguir s´ascens de categoria.

Andreu Vidal per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.