Crónica Benjamín f7 (Gr.A): Alaró 4-1 Campanet

Victoria del alaró ante el Campanet

Alineacions:

UD Alaró: Adrover, Biel, Fullan, Gerard, Víctor, Gaspar i Sergi Jiménez. També varen jugar Mascaró, Pau, Guillem, Dani Gómez i Sergi.

Campanet: Antonia, Bartomeu, Horrach, Andreu Manel, Catalina, Antoni i Pedro. També varen jugar Lluc, Marc, María M., Jaume i Angel.

Gols: 0 – 1 min. 14 Bartomeu de xut creuat.. 1 – 1 min. 29 Fullana de cap després d´una jugada ensaiada. 2 – 1 min. 37 Pau amb es cap aprofita un rexaç des porter campaneter. 3 – 1 min. 38 Dani Gómez. 4 – 1 min. 46 Víctor.

Árbit: Ivan Cruz. Cap complicació ni una.

Comentari:

Victòria molt treballada per part de l´Alaró a pesar de que si es mira es resultat final pot pareixe que va esser fàcil.

Es primer quart de partit va esser dominat totalment per l´Alaró, el qual va disfrutar de innumerables ocasions per poder inagurar es marcador, però unes vegades per falta d´encert dels davanters locals, i d´altres per bones actuacions del porter i defenses visitants ho varen impedir. A nes segon quart, i en sa primera ocasió que el Campanet arribava a porta, en Bartomeu va aconseguir es primer gol des partit amb un bon xut creuat que va impedir que Sergi pogués aturar-lo. A partir d´aquest instant es joc d´aquest període es va realitzar enmitg des camp i sense domini per part d´un equip damunt l´altre i tampoc sense veure cap ocasió més per poder marcar cap dels dos rivals.

Es tercers 12 minuts de joc va esser on l´Alaró va desxondir-se i a base de força i calidat va aconseguir empatar es partit a nes cinc minuts d´aquest període per mediació de Fullana que va finalitzar amb éxit una jugada ensaiada; a partir d´aquí va pareixe que a nes jugadors dirigits per Tomeu Fullana les havien injectat forçes extres i van posar amb apurs sa portería visitant. Però va esser a nes darrer quart de partit quan l´equip local va plasmar sa seva superioritat, ja que en tan sols es primer minut i mitg d´aquest període va aconseguir decantar es partit a nes seu favor amb dos gols, aconseguits per Pau Oliver, aprofitant molt bé un rexaç des porter visitant i en Dani Gómez . A partir d´aquí el Campanet va fer anques enrera i s´en va adonar que ja no tenía forçes per nivelar es resultat degut també a sa molta de calor que feia avui dematí i no va poder fer res per impedir encaixar es definitiu 4 – 1 , gol materialitzat per Víctor.

DESTACAR ES JOC TE TOTS ELS JUGADORS EN GENERAL, PERO PER DAMUNT DE TOT SA BONA FEINA FETA PER SA DEFENSA VISITANT CATALINA QUE VA DEMOSTRAR EN TOT MOMENT TENIR UNA INMILLORABLE COLOCACIÓ DINS ES TERRENY DE JOC I SI NO M´EQUIVOC REALITZANT UNA ACTUACIÓ CASI PERFECTA SENSE CAP ERRADA I TALLAT SEMPRE A NES MOMENT OPORTÚ ES JOC ATACANT DE L´EQUIP LOCAL.