Crónica 3ª División: Santanyí 2-2 San Rafael

Santanyí: Toni Mas, Manresa, Simó, Nicolau, Garí, Picó, Nevado, Nando, Nico, Barceló, Llull

Sant Rafel: Jose Antonio, Lucas, Buti, Pedro, De Pablos, Víctor, Cristóbal, Tomás, Grimaldo, José Luis, Carlos Fernández

Substitucions: Raúl Galera per José Luís, min. 85, Javi per Tomás, min. 86, David Fernández per De Pablos, min.89.

Arbitre: Juan Manuel Albiol:

Targetes: Va perdonar la groga a Carlos Fernandez, per simular falta dins l’àrea santanyinera al 12 de la primera. Si que les va treure però a la segona part a De Pablos i a Grimaldo per part del Sant Rafel. No va suar massa sa camiseta, i va demostrar que l’esforç no va amb ell.

Gols: 1-0 Nico min. 3, 1 – 1 Grimaldo min. 35, 1 – 2 Pedro min. 56, 2 – 2 Simó min. 90

Comentari:

Domini dels dos equips durant la primera meitat, encara que el Santanyí va marcar molt aviat, amb un golàs per emmarcar de Nico, els visitants varen fer mèrits per empatar.

Al minut 11 Toni Mas es va haver de lluir per treure un fort xut de Cristobal.

En el 18, un altre a Tomàs, i en el 35, encara que també va volar, no va poder fer res davant el potent xut de Grimaldo que va significar l’empat a un.

A la segona part, el visitant va agafar aviat la iniciativa, i en el minut 56, després d’un córner, Pedro remata a boca de canó batent el porter Toni Mas, i avançant el Sant Rafel en el marcador.

A partir d’aquí, atac constant per part d’un Santanyí, al qui no n’hi entrava ni una, culpa de l’encert del porter visitant José Antonio, que es va lluir davant Nico, Llull i Manresa en tres intervencions magistrals.

Quan semblava que la victòria s’escapava ja del municipal de Santanyí, va aparèixer el coratge, la lluita, el no donar mai ni una per perduda, va aparèixer Simó, el Simó que s’ha deixat la pell en tots els partits, el Simó que comença a córrer des del primer minut i no s’atura fins a la dutxa, plantant-se tot sol davant el porter per batre’l en el 90, i deixant el marcador en el 2 – 2 definitiu. Gran Simó.