Pep Sansó, coordinador del futbol formatiu, pot abandonar el Reial Mallorca en acabar la temporada

Pep Sansó el dia de la presentación de Cedric

Pep Verger

Encara estic bocabadat. Em diu un bon amic, sempre ben informat, que Pep Sansó, coordinador del futbol formatiu, pot abandonar el Reial Mallorca en acabar la temporada. Es tracta, senzillament, d’un rumor, tot i que ja sabeu que el rumor és el pas previ a la notícia. No m’estranyaria, idò, que Pep Sansó acabàs deixant la Societat Anònima Esportiva. De fet, i ara abandonam el terreny sempre pantanós de la rumorologia, us puc ben assegurar que a Sansó hi ha molts coses que no li agraden de la seva actual feina en el Reial Mallorca. M’agradaria també deixar ben clar que la partida de Sansó, si és que finalment es concreta, no serà com a conseqüència d’una decisió de Llorenç Serra Ferrer, sinó fruit de la reflexió personal de l’encara coordinador del futbol formatiu. Sansó, en definitiva, no serà destituït, sinó que el seu adéu serà producte de la seva dimissió. Ho dic perquè és ben segur que n’hi haurà de malintencionats que justificaran la partida de Sansó recordant el descens del filial a Tercera Divisió.

En aquest sentit, un entrenador que també coneix bé Sansó m’assegura que el coordinador del futbol formatiu ja pronosticà el descens del Mallorca B abans de l’inici de la temporada. M’estranya, però… Ah, per cert, Sansó té una relació més que cordial amb Cedric, que ha acabat la temporada com a segon de Vicente Engonga. Intentem ara fer un exercici per esbrinar què punyetes pot provocar que Sansó decideixi abandonar el Mallorca. Mirau, Sansó, encara que ja dic que no és sant de la meva devoció, és un tècnic de forta personalitat. Ningú no li podrà negar mai. I sembla que a Sansó li agrada treballar, participar en les decisions, sentir-se útil… Ningú no s’ha d’estranyar si Sansó, finalment, abandona el club i no justifica amb gran claredat la seva decisió. És ben possible que no s’atreveixi a explicar públicament que Serra Ferrer no ha après encara a delegar. Vull dir que Serra Ferrer ho controla absolutament tot i fa poc partícips els treballadors de l’entitat. En aquest sentit, es fa del tot imprescindible per al futur de l’entitat que el màxim accionista aprengui a confiar amb el personal de l’entitat. Tard o d’hora veurà que no pot controlar-ho tot, saber-ho tot, decidir-ho tot. Esperem que no sigui massa tard.

Diari de Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.