Crónica Infantil 2ª Reg. (Gr.B):Alaró 9-0 Santanyí

Alineacions:

Alaró: Biel ( Josep ), Simonet ( Biel Salvador ), J.C. Jiménez, Rosselló, Salom, Llorenç, Marc Perelló ( Toni Jiménez ), Francesc Noguera, Francesc Guardiola ( Juanchi ), Pedro Isern i Pedro Jiménez ( Josep Toni ).

Santanyí: Granados, Burguera, Ortuño, Colomina, Grimalt ( Fausto ), Gómez, Canyelles, Vidal, MIquel, Obello i Aguilar.

Árbit: Oscar Albiol. Sense cap complicació ni una.

Gols: 1 – 0 min. 3 Francesc Guardiola. 2 – 0 min. 5 Francesc NOguera 3 – 0 min. 13 Francesc Guardiola. 4 – 0 min. 30 Francesc Guardiola. 5 – 0 min. 33 Pedro Isern 6 – 0 min. 37 Josep Toni 7 – 0 min. 52 Rosselló 8 – 0 min. 55 Llorenç 9 – 0 min. 63 Josep Toni.

Comentari:

Partit amb poca història ja que es domini ha estat absolut per part de l´Alaró, davant un Santanyí que ja ha sortit derrotat a partir des primer minut de joc. Es primer temps va acabar 5 – 0 i es porter local Biel no va tocar cap pilota. Sa segona part va esser un calc de sa primera i l´Alaró no va aconseguir més gols per mala fortuna, ja que es jugadors alaroners varen disfrutar de moltes més ocasions per ampliar el ja de per sí abultat marcador, a n´aquesta segona part l´equip visitant tampoc va fer actuar ni tan sols una vegada a nes porter local Josep.