2ª Jornada VI Torneo de Pascua de Porto Cristo

Foto Archivo

La Categoria Aleví Futbol 7 ha estat també igualada i el pas a la final no s’ha decidit fins als darrers partits en ambdós grups.

El Porto Cristo ha remontat en el primer partirt in gol al Serverense per gunyar el partit finalment 2-1. Seguidamnet Serverense i Manacorins han signat un empat a 1 gol. En el darrer partit on es jugaven el pas ala final, el Manacorins ha estat més encretat de cara a porteria i s’ha imposat per 3-1.

Resultats Grup A

PORTO CRISTO, 2 – SERVERENSE, 1

SERVERENSE, 1 – MANACORINS, 1

PORTO CRISTO, 1 – MANACORINS, 3

Amb aquests resultats el Serverense ha quedat eliminat, el Porto Cristo s’ha classificat pel 3r i 4t lloc i el Manacorins jugarà la final.

En l’altre grup, en un bon partit el Juvenil Petra i l’At. Manacor han signat taules a 2. En el segon partit el Cala d’Or s’ha imposat per la mínima (1-0) a l’At. Manacor i, en el tercer i desisisu partit, el Cala d’Or ha vençut per 0-2 al Juvenil Petra.

Resultats Grup B

JUV. PETRA, 2 – AT. MANACOR, 2

CALA D’OR, 0 – AT. MANACOR, 1

JUV. PETRA, 0 – CALA D’OR, 2

Amb aquests resultats el Juvenil Petra ha quedat eliminat, el Cala d’Or passa com a segon de grup i l’At. Manacor jugarà la final.

QUADRE FINAL DE LA CATEGORIA:

3r i 4t LLOC: PORTO CRISTO – CALA D’OR DISSABTE A LES 11’15

FINAL: MANACORINS – AT. MANACOR DIUMENGE A LES 11’15

Aquest grup, que a priori havia de ser molt igualat, no ho ha estat ja que l’equip Sp. Ciutat de Palma ha resultat ser el rival més dèbil i ha quedat eliminat a les pimeres de canvi després de perdre els seus dos partits per 2-0 davant el Porto Cristo del grup A de 1a Regional i 4-0 amb el Campos, de 2a Regional.

El partit entre el Campos i el Porto Cristo ha resultat el més igualat, s’han avançat els de Campos, però els amfitirions han aconseguit empatar al darrer instant. Amb aquests resultats el Campos passa a la final davant el Ferriolense ja que ha marcat un major nombre de gols i el Porto Cristo jugarà el partit pel 3r i 4t lloc.

Resultats Cadet Grup B:

PORTO CRISTO, 2 – SP. CIUTAT DE PALMA, 0

PORTO CRISTO, 1 – CAMPOS, 1

CAMPOS, 4 – SP. CIUTAT DE PALMA, 0

Curiosamnet, la final d’aquesta categoria la jugaran els dos equips que competeixen a segona regional i que han deixat al camí a 4 equips de primera regiona. Enhorabona als dos.

Els horaris per a la fase final d’aquesta categoria són els següents:

DISSABTE A LES 16’15 3r i 4t LLOC: PORTO CRISTO OLÍMPIC

DIUMENGE A LES 16’15 FINAL: CAMPOS – FERRIOLENSE

S’enfrontaven 3 bons equips en el grup B d’aquesta categoria i els partits no han defruadat tal i com s’esperava ens han deparat bons gols i emoció.

En el primer partit el Porto Cristo i l’Escolar han empatat 1-1 després que l’equip gabellí empatés al darrer instant el gol aconseguit pels amfitrions. En el segon partit el Son Oliva s’ha imposat clarament a l’Escolar 3-0, amb un agran actuació del seu davanter centre. El darrer i decisiu partit ha estat el més igualta i emocionant de tots i s’ha decantat a favor del Porto Cristo que s’ha imposat per la mínima (3-2) a l’equip de Palma.

Resultats Categoria Aleví Futbol 11 Grup B:

PORTO CRISTO, 1 – ESCOLAR, 1

SON OLIVA, 3 – ESCOLAR, 0

PORTO CRISTO, 3 – SON OLIVA, 2

Amb aquests marcadors, l’escolar queda eliminat, el Son Oliva jugarà el partit pel tercer i quart lloc i el Porto Cristo jugarà la final.

Horaris fase Final:

DISSABTE A LES 15’00 HORES 3r i 4t LLOC: SON OLIVA – LLOSETENSE

DIUMEGE A LES 15’00 HORES FINAL: PORTO CRISTO – MURENSE

Categoria igualada totalment i que després dels resultats dels 3 partits s’ha hagut de decidir pel darrer criteri, ja que hi ha hagut empat tècnic entre els dos primers del grup.

En el primer partit el Cardassar ha guanyat per 0-2 a l’Artà. En el segon partit el Porto Cristo ha guanyat per idèntic resultat a l’Artà, i ha tingut diverses ocasions per a ampliar el marcador, cosa que li hagués permès classificar-se en primer lloc en cas d’empat a punts, però no ha estat així i finalmente ha acabta també 2-0. En el darrer partit el Cardassar i el Porto Cristo han empatat 1-1, tot i que finalmente, segons la normativa del torneig, el Porto Cristo ha estat segon classificat i el Cardassar jugarà la final.

Resultats Grup B Infantil:

ARTÀ, 0 – ESCOLAR, 2

PORTO CRISTO, 2 – ARTÀ, 0

PORTO CRISTO, 1 – CARDASSAR, 1

Amb aquests resultats i amb els d’ahir, el quadre final queda de la següent manera:

DISSABTE A les 12’30: PORTO CRISTO – CAMPOS (3r i 4t lloc)

DIUMENGE a les 12’30: CARDASSAR – BALEARS F.C. (Final)

La gran incògnita del toenig, el club Atº Perinés, vengut desde Santander, ha resultat ser un equipàs i s’ha classificat primer del seu grup de forma destacada. En el seu grup s’ha imposat per 9-1 a l’Olímpic i per 5-0 a l’Artà. En l’altre partit Artà i Olímpic han empatat 1-1.

Resultats Benjamí Futbol 7 Grup B.

ATº PERINÉS, 9 – OLIMPIC, 1

ARTÀ, 1 – OLÍMPIC, 1

ATº PERINÉS, 5 – ARTÀ, 0

Amb aquests resultats ha quedat eliminat l’Olímpic per un pitjor goal averge, segon s’ha classificat l’Artà i primer, com hem dit abans, el club Atº Perinés.

En el grup A, el Porto Cristo Atº ha perdut els seus dos partits per idèntic resultat, 0-3 dant el Sineu i el Sant Salvador, qeudant d’aquesta manera eliminat. En l’altre partit el Sant Salvador ha golejat per 5-1 al Sineu i s’ha classificat per a la final.

Resultats Benjamí Futbol 7 Grup A:

PORTO CRISTO ATº, 0 – SINEU, 3

SINEU, 1 – SANT SALVADOR, 5

PORTO CRISTO ATº, 0 – SANT SALVADOR, 3

ELS INFORMEM QUE, DEGUT A QUE EL CLUB ATº PERINÉS JA NO ES TRBARÀ A L’ILLA EN L’HORARI PREVIST PER LA FINAL DE LA SEVA CATEGORIA (DIUMENGE 18’00), LA FINAL S’HA AVANÇAT A DEMÀ DISSABTE 23 A LES 19’15 HORES.

La organització del torneig vol agrair al club Sant Salvador d’Artà la seva bona predisposició per a reslitzar aquest canvi, ja que sense la col·laboració d’aquest club aquest canvi d’horari no hauria estat possible.

Resumint, el quadre final del torneig en categoria Benjamí Futbol 7 queda de la següent manera:

DISSABTE 23

18’00 HORES – 3r i 4t LLOC: SINEU – ARTÀ

19’15 HORES – FINAL : SANT SALVADOR – ATº PERINÉS

Demà a partir de les 10’00 hores del matí comença a disputar-se la fase final del VI toenieg de Pasqua de Porto Cristo amb la disputa dels partits pel 3r i 4t lloc de totes les categories i l’avaçada final de categoria Benjamí Futbol 7.

PARTITS I HORARIS DE LA FASE FINAL DEL VI TORNEIG DE PASQUA DE PORTO CRISTO:

DISSABTE 23 D’ABRIL:

3r i 4t lloc PRE-BENJAMÍ «A»: PORTO CRISTO – BARRACAR 10’00H

3r i 4t lloc PRE-BENJAMÍ «B»: ATº ESCOLAR – SALLISTA ATº 10’00H

3r i 4t lloc ALEVÍ FUTBOL 7: PORTO CRISTO – CALA D’OR 11’15H

3r i 4t lloc INFANTIL: PORTO CRISTO – CAMPOS 12’30H

3r i 4t lloc ALEVÍ FUTBOL 11: SON OLIVA – LLOSETENSE 15’00H

3r i 4t lloc CADETE: PORTO CRISTO – OLÍMPIC 16’15H

3r i 4t lloc BENJAMÍ FUTBOL 8: CAMPOS – POBLENSE 18’00H

3r i 4t lloc BENJAMÍ FUTBOL 7: SINEU – ARTÀ 18’00H

Final BENJAMÍ FUTBOL 7: SANT SALVADOR – ATº PERINÉS 19’15H

DIUMENGE 24 D’ABRIL:

Final PRE-BENJAMÍ «A»: JUV. SALLISTA – POBLENSE 10’00H

Final PRE-BENJAMÍ «B»: PORTO CRISTO ATº – CAMPOS 10’00H

Final ALEVÍ FUTBOL 7: MANACORINS – ATº MANACOR 11’15H

Final INFANTIL: CARDASSAR – BALEARS F.C. 12’30H

Final ALEVÍ: PORTO CRISTO – MURENSE 15’00H

Final CADET: CAMPOS – FERRIOLENSE 16’15H

Final BENJAMÍ FUTBOL 8: PORTO CRISTO – ESCOLAR 18’00H

Esperem seguir gaudint del bon futbol i una gran afluència de públic al Municipal «Ses Comes» de Porto Cristo per a presenciar la fase final d’aquest torneig al igual que hi ha hagut en la fase prèvia que s’ha disputat entre dijous i divendres.

Porto Cristo CF.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.