Resultados del torneo de Porto Cristo

Resultados torneo de Porto Cristo

El VI Torneig de Pasqua ha obert foc amb la disputa a partir de les 10 del matí d’avui dels partits en les categories Pre-Benjamí «A» i Pre-Benjamí «B». S’ha pogut veure molta gent i bon futbol al Municiapl de Ses Comes, amb els següents resultats:

PRE-BENJMAMÍ «A»

PORTO CRISTO, 2 – MANACOR, 0

POBLENSE, 4 – MANACOR, 0

PORTO CRISTO 1, – POBLENSE, 2

BARRACAR, 1 – AQ. CAMPOS, 0

AQ. CAMPOS, 0 – JUV. SALLISTA, 1

JUV. SALLISTA, 2 – BARRACAR, 1

Amb aquest resultats Manacor i Aq. Campos han quedat eliminats, mentre que la fase final queda de la següent manera:

DISSABTE A LES 10’00h 3r i 4t LLOC: PORTO CRISTO – BARRACAR

DIUMENGE A LES 10’00h FINAL: POBLENSE – JUV. SALLISTA

PRE-BENJAMÍ «B»

CARDASSAR ATL, 0 – ATL. ESCOLAR, 3

ATL. ESCOLAR, 1 – CAMPOS, 1

CAMPOS, 5 – CARDASSAR ATL, 0

PORTO CRISTO ATº, 1 – SINEU, 1

SINEU, 1 – SALLISTA ATº, 3

PORTO CRISTO ATº, 2 – SALLISTA ATº, 1

Amb aquests resultats el Cardassar Atl i el Sienu queden eliminats, mentre que el quadre de la fase final queda de la següent manera:

DISSABTE 10’00h 3r i 4t LLOC: ATL. ESCOLAR – SALLISTA ATº

DIUMNEGE 10’00h FINAL: PORTO CRISTO ATº – CAMPOS

Esperem i desitgen seguir gaudin de bon futbol i gols en aquesta igualada categoria, donar l’enhorabona a tots els participants, tants el qui han passat a la fase final, com els que no per la seva esportivitata i educació dins i fora el terreny de joc.

Resultats partits categoria Infantil

S’han disputat 3 interessantíssims partits en la cetegoria infantil on, com es podia preveure el partits han estat marcats per una gran igualtat i s’han decidit per petits detalls.

En el primer partits el Poblense ha posat el joc i, tal vegad aha merescut millor sort, però el Campos amb la seva força física ha aconseguit empatar-li el partit, que ha acabat 1-1.

El segon partit, que enfrontava al Balears F.C. amb el Campos, en ha agradat molt l’equip «balearico» jugant un bon futbol de toc, que ha estat recompensat amb un gol, que posteriorment neutralitzaria el Campos, també empatant 1-1.

En el darrer i decidiu partit, tant Poblense Atº com Balears F.C. han demostrat ser dos grans equips que juguen bé a futbol i volen tractar bé la pilota, la total igualtat entre el dos equips s’ha decantat a favor del Baleras F.C. amb un gol de panal.

Grans parits, molta igualtat, futbol i nervis en aquest grup on, degut al gran nivell de tots els equips no s’ha decidit res fins al darrer partit.

INFANTIL GRUP A:

POBLENSE ATº, 1 – CAMPOS, 1

CAMPOS, 1 – BALEARS F.C., 1

BALEARS F.C., 1 – POBLENSE ATº, 1

Amb aquests resultats el Poblense Atº, queda eliminat amb 1 punt, el Campos espera rival pel partit pel 3r i 4t lloc de dissabte i el Balears F.C. espera rival per a la gran final de diumenge.

Enhorabona als 3 equips pel gran nivell enhibit, esperem que ho seguixin demostrat en el queda de torneig i en el queda de lliga, ja que tots 3 equips van molt ben situats en els seus respectius campionats.

Resultats categoría alevin

Gran igualtat en el grup A de la categoria Aleví Futbol 11, on hem vist molt de respecte entre el equips, això sí un gran ambienta ales graderies, especialmente del públic llesetí que no ha aturat d’animar al seus amb un gran respecte pels altres.

El primer partit entre el Murense i el Cardassar ha acabat en empat sense gols, ja que cap dels dos equips ha pogut definir les seves ocasions de gol.

En el segon partit el Murense s’ha imposat per 1 gol a 0 al Llosetense i ha aconseguit, d’aquesta manera 3 punts que li han servit per passar a al final.

El darrer pertit se l’ha endut el Llosetense per 1-0 davant el Cardassar, resultat que ha pogut ser més ampli, ja que el joc i les ocasions més clares han sigut per part dels llosetins.

Resultats ALEVÍ FUTBOL 11 GRUP A:

MURENSE, 0 – CARDASSAR, 0

LLOSETENSE, 0 – MURENSE, 1

CARDASSAR, 0 – LLOSETENSE, 1

Amb aquests resultats el Cardassar, tot i no fer un mal torneig, ha quedat eliminat. El Llosetense, amb 3 punts es classificac pel partit pel 3r i 4t lloc de dissabte i el Murense és el primer finalista de la categoria.

Resultats Cadetes:

En un bon horabaixa de futbol la igualtata ha tornat a ser, com en tots els partits fins ara del torneig, la tònica predominant. Quedant tot en joc pel darrer partit on finalment el Ferriolense, curiosamnet l’únic equip de segona del grup, ha aconseguit classificar-se per a la final.

Els resultats han estat els següents:

ESCOLAR, 0, – OLÍMPIC, 2

FERRIOLENSE, 1 – OLÍMPIC, 0

FERRIOLENSE, 1 – ESCOLAR, 1

Amb aquest resultats l’Escolar ha quedat eliminat, després de no guanyar cap partit, l’Olímpic jugarà el partit pel 3r i 4t lloc i el Ferriolense jugarà la final de diumenge.

Bons partits amb molts nervis i fins i tot més d’una targeta groga i alguna expulsió degut a què hi havia en joc la final. Esperem que aquesta categoria, igual que les altres, segueixin oferint bon joc i espectacle a les persones que es desplacin al Muninipl de Ses Comes.

Resultats Benjamí F8

Aquesta categoria sense cap dubte ha estat la més emocionant de tota la jornada. Igual que amb les altres categories i partits el que ha passat és que na igualtat ha estat la tònica predominant i que s’ha viscut un final de jornada ple de gols i emosció fins al darrer minut.

En el Grup A el Porto Cristo s’ha classificat en el primer lloc després de perdre davant el Barracar i guanyar per 3 gols a 1 al Campos, quant per classificar-se precisament necessitava aquest fet, guanyar i marcar al manco 3 gols. El Campos s’ha classificat 2n de grup després de gunayar per 3 a 1 al Barrcar i perdre pel mateix resultat davant el Porto Cristo. El Barracar, tot i gunayar un partit i fer un bon paper al torneig, lamentablement s’ha quedat a fora .

Els tres equips han fet un gran toenig, ple de gols i emoció però els tres equips, tot i mereixer-ho no es poden classificar.

Resultats Grup A:

PORTO CRISTO, 0 – BARRACAR, 1

BARRACAR, 1 – CAMPOS, 3

PORTO CRISTO, 3 – CAMPOS, 1

Amb aquests resultats el Porto Cristo s’ha classificat per a la final amb 3 punts i una diferència de gols de +1 (3 a favor i 2 en contra); el Campos ha estat segon amb 3 punts i diferència de gols 0 (4 a favor i 4 en contra) i el Barracar ha estat tercer, també amb 3 punts però amb una diferència de gols de -1 (2 a favor i 3 en contra).

Cal dir que per desempatar aquesta categoria s’ha hagut de recórrer al segon criteri, la diferència de gols, ja que el primer criteri que era el partit directe no servia ja que el Barracar havia guanyat el Porto Cristo, el Campos havia guanyat al Barracar i el Porto Cristo al Campos.

En el Grup B també hi ha hagut molta igualtat i una diferència mínima entre els competidors, tot i que l’Escolar ha demostrat perquè és el líder de la seva lliga i s’ha classificat en primer lloc després de vèncer 3-2 al Serverense i 3-1 al Poblense. Per la seva banda el Poblense en un equilibrat partit s’ha imposat per la mínima, 1-0, al Serverense, que teambé ha realitzat un excel·lent torneig i ha demostrat ser un equip competitiu tot i quedar eliminat.

Resultats Grup B:

SERVERENSE, 2 – ESCOLAR, 3

POBLENSE, 1 – SERVERENSE, 0

ESCOLAR, 3 – POBLENSE, 1

Amb aquest resultats, tot i que és una llàstima ja que els 6 equips han demostrar tenir un gran nvell i saber jugar molt bé al futbol, el Serverense i el Barracar han quedat eliminats. El Campos i el Poblense jugaran el partit pel 3r i 4t lloc, i Porto Cristo i Escolar jugaran la gran final.

DISSABTE 18’00 3r i 4t LLOC: CAMPOS – POBLENSE

DIUMENGE 18’00 FINAL: PORTO CRISTO – ESCOLAR

Donar l’enhorabona als 6 equips pel gran espectacle, bon futbol i moltes ganes posades en tots i cada un dels seus partits.

DEMÀ DIVENDRES A PARTIR DE LES 10 DEL MATÍ CONTINUA EL BON FUTBOL AL MUNICIPAL DE SES COMES DE PORTO CRISTO.

Porto Cristo CF

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.